Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akit kifejezetten a kövérebb nők izgatnak fel?
Figyelt kérdés
158 cm, 90 kiló felett. Ez mennyire sok?
28/N
2017. máj. 8. 00:55
1/12 anonim válasza:
nekem bejön a teltebb alak, de ez soknak tűnik, egészségügyi okokból, lehet még vonzó, de egészségügyileg már szerintem nem tesz jót...
fontos, hogy hogyan oszlik el, mit gondolsz erről...
24F
2/12 anonim válasza:
örülnék, 178/85 vagyok,de mki dagadt disznónak titulált eddig. bár okom van nem edezni, 42 csavar van a lábamban. ÚŐszok, egyebet nem tudok, sajnos.
4/12 nemethkaroly válasza:
24/F PM és meglátjuk.
De persze, hogy ne lenne. Viszont ne értsd félre. Nekem van über cuki ismerősnőm aki nagyon szexi, szép vékony, bubbi segg, és kb 1 pasit sem tud megfektetni.
5/12 anonim válasza:
Szerintem sok magasághoz nézve 21F
6/12 anonim válasza:
Engem igen.. nagyon jó élményeim vannak dagi csajokkal..
Én kifejezetten vékony izmos. Lenne mindenféle lány de ez izgat igazán.
8/12 anonim válasza:
Nekem kifejezetten a ducibb, teltebb lányok tetszenek, nem pedig a nádszál vékonyak.
10/12 anonim válasza:
Én is ducibb vagyok, mint az átlag és a párom imádja az alakom(legalábbis ezt mondja). Szóval vannak, ilyen férfiak, de szerintem is fontos, hogyan oszlik el a súly, és ebből a 90 kilóból mennyi az izom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!