Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, mi lenne a megoldás ilyen körülmények között? 18/L
2 évvel ezelőtt volt először kapcsolatom, a sráccal többször is pettingeltünk, de a szexig már nem jutottunk el, addigra megcsalt (másfél hónap után).
Rá félévre volt még egy barátom, vele a pettingig sem jutottunk el, mert ő is megcsalt (1 hónap után).
Tavaly ősszel kikezdett velem egy fiú, akiért 3 éve odavagyok. Tudtam, hogy mit akar, és én is akartam, vele is pettingeltem, bár vele nem voltam együtt. Mondanom sem kell, hogy szörnyű volt. Azóta nem is köszönünk egymásnak, pedig egy városban lakunk, közel egymáshoz.
És így, 10 hónap elteltével pénteken elmentem bulizni, ahol egy sráccal összegabalyodtunk, már épp vertem neki, amikor rámtört a lelkiismeret-furdalás, és nem tudtam folytatni.
Iszonyatosan vágyom a szexre, az élvezetre, nagyon erős szexuális étvágyam van, mondhatni 11 éves koromtól, és mégsem tudok szexelni.
Mert csak kapcsolatban szeretnék. És egy fiú sem vár még 1 hónapot sem.
Bulikban pedig nem szeretnék összefeküdni akárkivel, hisz tudjuk mit mondanak azokra a lányokra...
Meg finnyás is vagyok, a bulikban meg nincs idő zuhanyozgatni. Rendszeresen maszturbálok 11 éves korom óta, de már csak ideig-óráig segít.
A buliban több sráccal is táncoltam, már attól benedvesedtem, hogy hozzámdöezsölték a kemény f*rk*kat, már a gondolatba is beleremegek.
Mit tegyek? Ráadásul vallásos is vagyok, ez sem könnyít a helyzetemen.
Kérlek, normálisan válaszoljatok, ez nem vicces számomra egyáltalán!
A tömegmédia agymosó hatalma nem ismer korlátokat.
Ha száz helyen azt olvasod, hogy a WTC tornainak lebontása arab terror volt, és egy helyen, hogy amerikai összeesküvés rengeteg háttéranyaggal alátámasztva, akkor a mainstream média maszlagát el is hiszed.
(OFF: hogy a pi...csába, hogy a londoni gagyi 24 emeletes toronyház órákig égett bazinagy lángokkal mégsem omlott össze szabadesés sebességgel, de a WTC1 és a WTC2 110 emeletes acélszerkezetes ikertorony fejenként közel 50 acéloszloppal potom kb 90 perc alig égés, inkább füstölés után irányított robbantásokat megszégyenítő iskolapéldaként dőlt össze, majd délután fél hat körül a WTC Building 7 47 emeletes tornya követte, ami megmég annyira sem égett meg füstölt, s már régen elolthatta volna az automata tűzoltó rendszer, ezek összedöltek mint a ropivár, de a londoni 24 emeletes kis panelvacak meg nem a többórás tűz után! Tudod miért nem? mert nem volt telerakva termittel. A lényeg, az acél megolvasztása csak mesterséges úton történhet. Nincs a Földön olyan nem irányított természetes folyamat, ami megolvasztja az acélt. Ilyen max a Föld forró középpontjában van, de még a WTC épületénél sem volt ilyen hőmérséklet, ha lett volna, az emberek nem remegtek volna az ablakoknál, hanem már régen elégtek volna a bedőlés előtt.)
Az offolás témával csak arra akartam rávilágítani, hogy ha van egy hír, egy állítás, amit a tömegmédia harsog, akkor hiába jön egy, aki mást, ne adj úristen igazat mond, bizonyítékokkal vagy megalapozott gyanúval, nem vesszük be.
Ilyen a minden pasi dugni akar állítás is.
Ezt írja a Cosmo meg biztos ezt írta a Bravo meg az IM 20 éve, s ha olvasol egy olyan könyvet, ahol netán a szerző megemlíti, hogy igenis a fiúk és férfiak is vágynak érzelmekre, akkor azt alapból nem hiszed el, mert ellentmond a 100 másiknak, amit olvastál, meg amit látsz a Barátok köztben meg az Egynyári kalandban.
Kikérem magamnak, mert nem olvasok szennylapokat. Könyveket szoktam olvasni, 14 évesen az olvasás rabja lettem.:)
És én nem a Cosmo vagy mi annak a neve, szóval nem amiatt gondoltam, hogy csak dugni akarnak, hanem azért fura, hogyha belegondolsz, hogy érett férfiaknak egy tánc miatt feláll a farkuk. Vagy ez csak nekem fura? Azt hittem ezt 17 éves korukra kinövik.:D
Dehogy növik, a pasik állandóan dugni akarnak. De majd ezt is megtapasztalod.
Én nem igazán értem a problémádat, vagyis azt hiszem értem, tehát nem akarok nem kapcsolatban elveszteni a szüzességed.
Én is így voltam sokáig, de végül már annyira nyomasztott a tény, hogy szűz vagyok és tapasztalatlan, és annyira vágytam már a szexre, hogy megtettem egy olyan fiúval, akivel nem kapcsolatban éltünk, hanem picit régebb óta ismertük egymást és haverok voltunk. És abszolút nem bántam meg, mert most, mire kapcsolatba kerültem, már volt elég tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!