Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, mi lenne a megoldás ilyen körülmények között? 18/L
2 évvel ezelőtt volt először kapcsolatom, a sráccal többször is pettingeltünk, de a szexig már nem jutottunk el, addigra megcsalt (másfél hónap után).
Rá félévre volt még egy barátom, vele a pettingig sem jutottunk el, mert ő is megcsalt (1 hónap után).
Tavaly ősszel kikezdett velem egy fiú, akiért 3 éve odavagyok. Tudtam, hogy mit akar, és én is akartam, vele is pettingeltem, bár vele nem voltam együtt. Mondanom sem kell, hogy szörnyű volt. Azóta nem is köszönünk egymásnak, pedig egy városban lakunk, közel egymáshoz.
És így, 10 hónap elteltével pénteken elmentem bulizni, ahol egy sráccal összegabalyodtunk, már épp vertem neki, amikor rámtört a lelkiismeret-furdalás, és nem tudtam folytatni.
Iszonyatosan vágyom a szexre, az élvezetre, nagyon erős szexuális étvágyam van, mondhatni 11 éves koromtól, és mégsem tudok szexelni.
Mert csak kapcsolatban szeretnék. És egy fiú sem vár még 1 hónapot sem.
Bulikban pedig nem szeretnék összefeküdni akárkivel, hisz tudjuk mit mondanak azokra a lányokra...
Meg finnyás is vagyok, a bulikban meg nincs idő zuhanyozgatni. Rendszeresen maszturbálok 11 éves korom óta, de már csak ideig-óráig segít.
A buliban több sráccal is táncoltam, már attól benedvesedtem, hogy hozzámdöezsölték a kemény f*rk*kat, már a gondolatba is beleremegek.
Mit tegyek? Ráadásul vallásos is vagyok, ez sem könnyít a helyzetemen.
Kérlek, normálisan válaszoljatok, ez nem vicces számomra egyáltalán!
Látod, számomra ez már szex, szopás nyalás neve is orális SZEX.
A petting szó nálam bezárul az intim tapival, nemi szervek kézzel történő izgatásával.
Örülhetnének, akiket leszopsz, mert sok pasi, pl én, ezt még kapcsolatban sem kapja meg.
Én pl jobban vágyom erre, mint a közösülésre, mert utóbbi van, előbbi nincs.
és akkor,ha valakinek pl maszti, dildó használat, sport, baleset miatt a szűzhártyája nincs meg az már szexelt, akkor is, ha még soha nem látta pasi közelről????
sőt, az is szűz, akit popsiba már dugtak, de punciba még nem?
Nyilván úgy értettem, hogy mivel közösülés még nem történt, így biológiai értelemben véve még szűz vagyok.:)
Megfelel? :D
meg, de éppen most olvastam, s kommenteltem egy másik kérdést, ahova te is hamar csúszhatsz, abban a pillanatban, hogy végre azt hiszen van egy pasid, akivel minden ok.
Képzeld, hogy összejön minden, majd jön a következő probléma, amivel végigmegy mind az, amin eddig végig-mentél: a pasik még valamit akarnak. Análozni. Akkor azért hagnak ott, mert azt nem csinálod, s gyakorlatilag kezdődik minden előlről.
Figyi, én 23 évesen olyan szűz voltam és tapasztalatlan, hogy elmentem táncolni, s megkeményedett a farkam, amikor megfogtam egy lány kezét a tánc miatt...
S azért nem jött sokáig össze egy kapcsolat sem, mert gondolom, mindenki, mindehol azt hitte, hogy csak dugni akarok. Másról miért nem hitték? Nem tudhatták, hogy nem volt még nőm.
#29, igazából nekem is fura, hogy tánc közben több pasinak is felállt rám (meg amúgy biztos bárkire), mert addig még oké, hogy én beindulok szűzként egy-egy erotikusabb pillanatban, de ezek a srácok olyan 25-28 közöttiek voltak, és azért már valószínűleg nem szűzek.:D
És ebből nekem is az jött le, hogy csak dugni akarnak.
De végiggondolva a történeted, talán túl hamar ítélkeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!