Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan cumizzak gumi nélkül?
Ő elvárja hogy gumi nélkül le*opd ... Nem mondja de ha nem lenne elvárás akkor nem pörögnèl ezen... Én sose akartam egy nőmet se s*ggbe rakni így nem is görcsöltek ilyenen...
Te viszont meg akarsz neki felelni ami később egyre több minden lesz de te már itt problèmázol... Mi lesz majd amikor szeretnè ha lenyeld utána meg kinyald az ánuszát ami után ő fingón durrant téged és a haveroknak fogja mesélni hogy hogyan visitottál miközben úgy megrakott hátulról mint a bizonyos Béres legény a szekeret...
A saját érdekedben mondom hogy ezt a dolgot ereszd el ha ezt nem tudod egyedül illetve a pároddal megoldani...
Ezt nem értem. Miért óvszerben szopod a párod?
Ha mindenáron csak óvszeren keresztül teszed, akkor vegyél ízesített óvszert, gyümölcs ízű, ezt pont erre találták ki. Amúgy meg a sima óvszerről nem is hiszem, h egészséges lenne lenyalogatnod a síkosítót.
Ja, ízesített óvszere a durexnak van többek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!