Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lejött a gumi, vajon lesz gyerek?
Figyelt kérdés
Így még soha se jártam, gumi fel, fiatal 18 éves prosti volt,kezdőcske,felhúzza nagy nehezen. Elkezdjük csináljuk stb majd hirtelen kellemes meleg érzet és ettől el is élveztem. Én nem szoktam kihúzni azonnal ,hanem bent nyugszom le és mikor húztam ki mondom megfogom a gumit,nehogy lecsússzon de nem volt mit megfogni,bassza meg ,a lány is felnéz és látja,nem volt boldog de nagyon izgatott se. Mondom hogy lehetsz ilyen nyugodt,azt válaszolta: most mit csináljak,már bennem van.
A prostiknak fontosabb a meló,így elveteti,ugye?
Azért csúszhatott le mert a bőnyálas francia után nem a nyálas szerszámra kellett volna húzni?
2017. jún. 6. 07:05
2/11 A kérdező kommentje:
Mennék én de furcsán néznének rám. De ha kell adok neked pár kontaktot fizetős lányokhoz,nehogy anyud mérges legyen,hogy milyen oldalakon keresgélsz.
2017. jún. 6. 07:08
3/11 anonim válasza:
és még retardált is a kérdező. szép.
4/11 anonim válasza:
amúgy köszi, de nem mindenkinek van igénye a prostikhoz. van aki önállóan tud szerezni magának nőt. sajnálom hogy a stílusod miatt neked csak erre futotta.
5/11 anonim válasza:
Én a helyedben első körben megnézetném magam,hogy nem kaptam-e el valamit. Lehet,hogy hülyeséget írok,de ilyen hozzá állással,hogy "most mit csináljak már bennem van" nem kizárt,hogy vállalja gumi nélkül is. Az előre látó örömlányoknál általában van fogamzás gátló vagy esetleg esemény utáni az ilyen balesetek miatt.
6/11 anonim válasza:
Rögtön ki kel húzni mert ha nem is csúszik le kifolyik a sperma. Egyébként a prostik többsége fogamzásgátló tablettát szed gumit meg azért használ hogy nehogy elkapjon valamit a kuncsafttól mert általában nem a prostik a betegek
7/11 A kérdező kommentje:
Valószínű azért volt ilyen a hozzáállása amiért fogsmzásgátlót szed. Vagy én nem tudom.
2017. jún. 6. 07:57
8/11 anonim válasza:
A gyerekkel szerintem is vigyáz ő is. Viszont a helyedben amint lehet kivizsgáltatnám magam...
9/11 A kérdező kommentje:
Igen megyek,de megnyugtatott hogy nincs gáz,két hete volt szűrésen akkor nem volt semmi.
2017. jún. 6. 09:23
10/11 anonim válasza:
Szerintem lekváron fog kicsusszanni, nem vajon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!