Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lejött a gumi, vajon lesz gyerek?
Figyelt kérdés
Így még soha se jártam, gumi fel, fiatal 18 éves prosti volt,kezdőcske,felhúzza nagy nehezen. Elkezdjük csináljuk stb majd hirtelen kellemes meleg érzet és ettől el is élveztem. Én nem szoktam kihúzni azonnal ,hanem bent nyugszom le és mikor húztam ki mondom megfogom a gumit,nehogy lecsússzon de nem volt mit megfogni,bassza meg ,a lány is felnéz és látja,nem volt boldog de nagyon izgatott se. Mondom hogy lehetsz ilyen nyugodt,azt válaszolta: most mit csináljak,már bennem van.
A prostiknak fontosabb a meló,így elveteti,ugye?
Azért csúszhatott le mert a bőnyálas francia után nem a nyálas szerszámra kellett volna húzni?
2017. jún. 6. 07:05
11/11 anonim válasza:
Nehogy azt hidd elsore kepes vagy felcsinalni egy not. Ez nem ugy van ahogy azt te hiszed. De inkabb nezd meg elkaptal e valamit egy prosti sok mindent hord magaval....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!