Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, volt már olyan, hogy egy nővel eljutottatok a szexig, és a vetkőzés után egészen más látvány fogadott, mint amire számítottatok?
Volt.
Igazából szakított velem a barátnőm, ezért dühből egyből megakartam dugni valakit. Chaten dumálgattam a csajjal küldözgetett képeket, de csak melleiről, meg arcáról. Nem voltak olyan jó minőségűek a képek, de a csaj egész korrektül nézett ki.
Mikor feljött akkor már kicsit más volt a helyzet, ahogy láttam közelről arcát hát hagyott némi kívánni valót maga után. Aztán ahogy közeledtünk a dologhoz egyre kiábrándítóbb lett minden. Izzadt mint az állat de nem kicsit és ennek a szaga sem volt túl vonzó. Itt még úgy voltam a dologgal hogy áh jól van izgul most mit csináljon szerencsétlen
Aztán mikor az jött hogy leveszem a bugyiját hát én ilyet még nem gondoltam volna, de olyan undorító volt a puncija hogy nem hiszitek el. Mint ha az egész be lett volna dagadva és k**vára ki volt dudorodva a testéből. Na ez után fúúú. Nem kicsit elment a kedvem.
Utána kaptam egy meglepően jó szopást, majd mivel kizárt hogy én ebbe betegyem, vagy kinyaljam, simán kézzel kielégítettem, majd habár úgy volt hogy ott alszik, szolidan haza küldtem a p**sába éjnek éjén mert komolyan mondom hányingerem lett egy kicsit magamtól meg az egésztől.
Kicsit sajnáltam a csajt mert amúgy aranyos volt, meg most ő nem tehet erről, de borzalmas emlék volt. Főleg hogy volt még egy elképesztően kínos dolog, de az annyira mérhetetlenül gáz, hogy még itt sem merem leírni.
Szőrös volt, utolsó?
Vagy a nuni is büdi volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!