Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is zavarba jöttök a pénztárnál mikor óvszert vagy sikosítót vesztek?
Max ha rokon az akitol veszed. Pl: anyukad az nah az Ciki...- mit akarsz kis fiam
- hat gumit xddddd
Minimum 10-es csomag síkosító? Mi vagy te ember, anyagbeszerző Kovinál? :)
Természetesen nem jövök zavarba. Habár... a múltkor a felfújható szex-lámával azért egy kicsit jobban siettem kifelé a szokásosnál. Annyira ciki volt, mert a boltban tudják, hogy a halak a kedvenceim.
Most ezen miért kéne zavarba jönni?
Ő eladja, te meg megveszed.
Mi ebben a ciki? Az, hogy szexelsz és nem akarsz most gyereket?
Múltkor néztem, hogy tényleg lehet kapni a dm-ben vibrátort. Ezek után kíváncsi lennék rá, hogy ki meri megvenni. Pedig biztos veszik, ha egyszer folyamatosan van kint a polcokon.
Nem. Szerintem a legtöbb eladó le se sz-rja, azon izgul, mielőbb megtalálja a vonalkódot, nem hiszem, hogy sok ideje van azon agyalni, hogy mit vettél :D
Egyszer vettem óvszert, síkosítót meg tampont és egy fiú eladóhoz álltam, szerintem ő jobban zavarban volt, mint én.
En csak elsőre jöttem emiatt zavarba, pedig nem nézek ki 18-nak se. XD Legalabb is dohanyboltban mindig elkérik a személyim. Szóval igy kicsit kellemetlen volt. :D De amugy nem érdekel különösebben az eladó véleménye. Mondjunk akkor kellemetlenül tettem magam amikor fehérneműt vettem, es tok helyes pasi volt az eladó. :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!