Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti mit tennetek a helyembe?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennetek a helyembe?

Figyelt kérdés
Kb fel eve megismerkedtem egy lannyal nagyon megszerettem, viszont meg mindig nem tortent meg a dolog mert o meg "nem all ra keszen" (18 evesek vagyunk mind2 en) es hat kb 1 honapja meg megismertem egy lanyt akivel ejjel nappal ....csak az a baj h szeretem nagyon es nagyon rosszul erzem magam minden "esemeny" utan csak hat nem birom :/ valaki valami tanacs?
2017. jún. 16. 00:17
 1/9 anonim válasza:
100%
Nézd, ha igazán szeretnéd akkor nem feküdtél volna le a másik csajjal. Én is lassan fél éve udvarolok egy lánynak, lett volna többször is alkalmam elcsábulni, de nem tettem. Döntened kell, hogy mit akarsz, hosszú táv vagy rövid táv. Sok sikert hozzá! :)
2017. jún. 16. 00:29
 2/9 anonim válasza:
75%
Most már nem kell döntened. Szépen mond el a lánynak. Aztán nézzél magadba. Az ilyen... fejek miatt vesztik el a lányok 14-15 évesen.
2017. jún. 16. 00:32
 3/9 anonim válasza:
75%

menj csak az ösztönök után, az úgyis nagyobb úr :D

mit mondjak, egy testiség jobban viszi a 18 évest, mint a lelkiség.

majd a lelkisnek lesz lelkis társa, aki vár rá türelmesen és hűségesen, neki az kell, neked meg a kaland :)

és ez így van jól :)

a zsáknak a foltját kell megtalálni.

majd ha neked is többet jelent a komoly türelem, majd akkor "nyílik a virág" :P

2017. jún. 16. 00:57
 4/9 A kérdező kommentje:
De nem tehetem mert ha csak 1 napig nem beszelek vele mar megorulok ugy hianyzik :/
2017. jún. 16. 01:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha komolyan gondolnád vele, akkor nem egy másik csajt kefélgetnél. Én több mint fél évig tartott míg lefeküdjek a kiszemeltemmel pedig nem vagyok béna csajozás terén, de én komolyan meg is vesztem érte, nem volt mellette másik csaj, nekem szerelem volt (ami mai napig is tart), neked pillanatnyi fellángolás és míg nem fekteted le addig cseszni fogja a csőrödet ezért ez a nagy érzelem. Legalábbis a leirtak alapján ezt lehet leszűrni. Nem mellesleg ha kölcsönös a vonzalom akkor szerencsétlen lányt is bántod azzal hogy esetleg beléd szeret, de te közben mást dugsz.
2017. jún. 16. 06:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Küldd át hozzám a szexmániás csajt,cserébe én feloldozlak a bűneid alól,s így minden rendben lesz.
2017. jún. 16. 06:47
 7/9 anonim ***** válasza:
67%

Én biztosan azt a szekeret választanám, amelyik föl is vesz.

Ami után meg hótt fölöslegesen rohanok, az hadd menjen csak. Pá-pá!

Hűséget az oltár/anyakönyvvezető előtt fogadunk egy másik embernek. Muffnak - de legfőképpen a muff IGÉRETÉNEK - hűséget fogadni színtiszta hülyeség.

2017. jún. 16. 07:03
 8/9 anonim ***** válasza:
67%
jól teszed, időpocsékolás várni a semmire ha szereted ha nem..
2017. jún. 16. 07:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Választanod kell a kettő között.

Ha az első kell akkor parancsolnod kell a farkadnak, és megválnod a második lánytól. Meg úgy ahogy van, azt a részt el kell felejtened.

Ha a második csaj kell, akkor szépen búcsúzz el az elsőtől.

Így vagy úgy: még MA válassz, így lesz a legjobb mindhármótoknak.

Ja, és csak azért, mert megszólnának engem, mert nem mondom: egy prosztó nagy kötsög vagy.

2017. jún. 16. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!