Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha a lány kézzel vagy szájjal csinálja nektek, hogyan szeretitek?
Csináld a száddal, csak a száddal! Legyen nyálas, de ne túlságosan, inkább érzéki mint vad! Semmiképp se fogazz, az brutál rossz:D nem feltétlen kell bekapni tövig.. de nyald végig és kezd csókolgatni a tövénél, közben vedd fel a szemkontaktust, én szeretem azt is ha ici-picit hangosabban cuppog a barátnőm.
nagyjából ennyi..
ja, a kezed! izgasd magad! A puncid mindenképp:) ha nedves akkor pedig tedd az ujjad a szájába amivel a puncidban voltál, úúú igen.. a hajad! szóval azt is bevetheted, mikor épp nem szopod, igazítsd meg a hajad, akár húzd végig a farkán :D az szerintem kibeba.. jó érzés:D ha ilyen van általában addig bírom, és utána azonnal ágynak döntöm a barátnőm és ellátom a baját de rendesen.. :D
a szabad kezed.. ha még van, akkor közben akár simizheti a hasát, de nekem pl ez mellékes..
jut eszembe! póz! Guggolj! ne térdelj! Az sokkal izgibb, legalábbis nekem.. guggolás közben akár csinálhatod a kezeddel is, és miközben vered neki nézz a szemébe, vagy mond, hogy dugj meg!
Remélem tartalmas választ adtam:)
Száj+nyelv. kézzel egyáltalán nem szeretem.
mélytorkot sem.
pro tip: fingom sincs hogy hívjáj, de a nyelvezésnél csak az jobb, amikor oldalra, a pofazacskóddal kényezteted (mondom nem tudom :P száj..fal? XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!