Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Első együttlétnél ti elélveztetek?
17:04 válaszoló
És vajon ki bízna egy olyan partnerben, aki színleli az orgazmust és rejtegeti az óvszer "tartalmát"? Vica versa...
Hm, ez meglehetősen fura.
Az én barátnőmnek annyira fájt, hogy kb. 2 perc után abba kellett hagynunk, orgazmus még csak a levegőben sem volt.
#13:
Messze nem úgy van, ahogy gondolod :-)
1., Feltételezed, hogy bennem van a hiba, holott nem tudsz okokat, előítéletes vagy :-P
2., Sehol senkit nem butáztam, nem értem, honnan vetted, hogy a generációs különbséggel erre céloztam, gondolom az előítéleted miatt :-P
3., Tudod felnőtt emberek nem vizslatják együtt a használt óvszert :-D Valóban fiatalon, kicsit még tapasztalatlanul, amikor izgul az ember lehet ez felmerül és "nézzük meg", "biztos nincs baj", stb. ... Világ életemben óvszerrel védekeztem és volt pár tucat partnerem (nem, nem a putriból :-P ) és senki nem igényelte, hogy leellenőrizze szex után.
4., Én tudom hány éves vagyok: negyven feletti ;-)
Tovább nem offolnám a kérdést, ha annyira izgatja a fantáziád, hogy miért történik meg ilyesmi egy férfi részéről, írj rám és elmesélem egy levélben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!