Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az igazság szerintetek?
én és a barátnőm mindketten 26 évesek vagyunk,és 3 hónapja együtt élünk.
és egyik este amolyan őszinteségi roham jött mindkettőnkre,és egyre több mindent elmondtunk egymásról,jókat nevettünk milyenek voltunk kamaszként..
de volt egy téma ami meglepett,és teljesen ledöbbentett.. volt neki egy fiú haverja 21 éves korában,és mondta jóban voltak. de csak haverként tekintett rá mindig is,nem jött be neki.. de ez azért furcsa,mert láttam facen szinte minden képét lájkolta barátnőm régebben neki a srácnak.. és valahova csókos smilet is küldött,ami persze lehet jelentéktelen.. de a lényeg az,hogy mesélte egyszer fenn volt nála,és rámozdult ez a csávó,és lerángatta barátnőm ruháit,és megerőszakolta.. nem tudom mit higgyek,mert erről többször mesélt,hogy fiatalabb korában voltak egyéjszakás kalandjai.. és nem bűszke a múltjára.. de már érettebb lett,és levetkőzte ezeket a dolgait. sok kérdést felvet bennem,hogy lehetett e köztük több mint barátság,mit keresett nála? tényleg csak haverként volt nála,vagy ő is benne volt? vagy tényleg igy van,és a barátnőm erőszak áldozata volt?? kérdeztem tőle,tud e erről más? azt mondta se szülei se a legjobb barátnői sem,csak nekem mondta el. ti mit gondoltok erről?
Én úgy gondolom, hogy ha valóban akarata ellenére erőszakolta meg akkor már nem barátok/haverok többé.
Nem tudom, hogy van e még köztük bármilyen kapcsolat vagy hogy ezek a lájkok mikor voltak...
Mindenesetre nem hiszem, hogy oka lenne hazudni neked.
Ugyanakkor nem érintette túl mélyen a jelek szerint tehát az az erőszak lehet, hogy kicsit túlzásként jött le neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!