Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet az igazság szerintetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az igazság szerintetek?

Figyelt kérdés

én és a barátnőm mindketten 26 évesek vagyunk,és 3 hónapja együtt élünk.

és egyik este amolyan őszinteségi roham jött mindkettőnkre,és egyre több mindent elmondtunk egymásról,jókat nevettünk milyenek voltunk kamaszként..

de volt egy téma ami meglepett,és teljesen ledöbbentett.. volt neki egy fiú haverja 21 éves korában,és mondta jóban voltak. de csak haverként tekintett rá mindig is,nem jött be neki.. de ez azért furcsa,mert láttam facen szinte minden képét lájkolta barátnőm régebben neki a srácnak.. és valahova csókos smilet is küldött,ami persze lehet jelentéktelen.. de a lényeg az,hogy mesélte egyszer fenn volt nála,és rámozdult ez a csávó,és lerángatta barátnőm ruháit,és megerőszakolta.. nem tudom mit higgyek,mert erről többször mesélt,hogy fiatalabb korában voltak egyéjszakás kalandjai.. és nem bűszke a múltjára.. de már érettebb lett,és levetkőzte ezeket a dolgait. sok kérdést felvet bennem,hogy lehetett e köztük több mint barátság,mit keresett nála? tényleg csak haverként volt nála,vagy ő is benne volt? vagy tényleg igy van,és a barátnőm erőszak áldozata volt?? kérdeztem tőle,tud e erről más? azt mondta se szülei se a legjobb barátnői sem,csak nekem mondta el. ti mit gondoltok erről?

2017. jún. 14. 19:15
 1/8 Spiritrobber ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy ha valóban akarata ellenére erőszakolta meg akkor már nem barátok/haverok többé.

Nem tudom, hogy van e még köztük bármilyen kapcsolat vagy hogy ezek a lájkok mikor voltak...

Mindenesetre nem hiszem, hogy oka lenne hazudni neked.

Ugyanakkor nem érintette túl mélyen a jelek szerint tehát az az erőszak lehet, hogy kicsit túlzásként jött le neked.

2017. jún. 14. 19:26
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem ha megeröszakolta volna a beleeggyezése nélkül akkor azt nem mondta volna el....
2017. jún. 14. 19:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem volt erőszak.
2017. jún. 14. 19:36
 4/8 A kérdező kommentje:
azt mondta szégyellte,és azért nem beszélt erről senkiről,és félt a következményektől. azt is mondta a srác megzsarolta ha elmondja bántani fogja.
2017. jún. 14. 19:43
 5/8 A kérdező kommentje:
azóta a srác őt letiltotta mindenhol,és felakarta hívni barátnőm ezt megbeszélni azután pár nappal,de fel se vette telefont. arra gondoltam,hogy a barátnőm szerette,a srác kihasználta,és ezért mondta ezt barátnőm.. de miért találna ki valaki ilyen súlyos dolgot?
2017. jún. 14. 19:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező nézd én éltem át nemierőszakot és hidd el hogy aki ezt tette velem . Annak nem nézem a képeit nem nyomok like-ot és nem küldök csók simle-t. Nekem ez a dolog Sántít de nagyon!!!!
2017. jún. 14. 20:19
 7/8 anonim ***** válasza:
És aki ezt tette velem az a saját párom volt. Az esetkor még szűz voltam
2017. jún. 14. 20:20
 8/8 anonim válasza:
Nem tudom...az én csajom is a múlt héten közölte velem hogy kb 2 éve megerőszakolta az akkori párja amiután részegen megütötte és felhurcolta a szobába...nem akar erről beszélni, azt mondja el akarja felejteni az egészet. Ő most 19 èves, azt mondta hogy szűz volt. Ez is egy ilyen őszinteségi roham után következett be de nekem nagyon xarul esett. Pár hónapja járunk, még nem feküdtünk le egymással de ő sokszor mondja hogy alig várha az alkalmat mert kíván engem stb...többször is mondta hogy durván szereti a szexet. Engem ez hozott zavarba mert ő az eset után lefeküdt más fiúkkal ès nem látszodt rajta semmi trauma...(rég ismerjük egymást, barátként). Lehet hogy azért szereti most a durva szexet mert olyan volt neki az első alkalom, vagy így próbálja feldolgozni? Vagy talán nem is volt erőszak?
2017. jún. 14. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!