Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néz ki nálatok egy átlagos szeretkezés, mint összeszokott pár? Miket csináltok és kb. hány percig? Meddig tart az egész?
14 év.
Közös tusolás,mosdatás,izgatás. Kölcsönös orál,szeretkezés több pózban,csókolózás,még egy kis orál,az anál ritkábban és hangulattól függően. Egy normál munkahéten,mikor fáradtabbak vagyunk olyan fél-egy óra között,hétvégén,vagy ha nem alszik itthon a lányunk megadjuk a módját 1-2 órát szerelmeskedünk.
- Előveszem az Antonio Banderas felfújható szexbábut
- Rárakom az éppen párom által preferált műfarkat
- Bekötöm a párom szemét, és előveszem a vibrátorát
- Sok előjáték és húzás után, miután már nagyon nem bír magával és szinte könyörög, hogy dugják meg, akkor
- Lefektetem Banderast a földre és a párom úgy lovagolja mint akinek az élete múlik rajta
- Közben én a farkammal a száját dugom és élvezem, ahogy lüktet az egész teste az orgazmusoktól
itt két opció:
- Vagy ráélvezek az arcára amíg az utolsó orgazmusát éli át
- Vagy felállítom, lenyomom az ágy szélére és hátulról amennyire csak bírom megkefélem
Így néz ki egy átlagos kedd esti szeretkezés.
Szombatot már nem írom le, mert nem engedi a rendszer a csúnya szavakat.
7: olyan nincs, hogy másra nem lehet rávenni, ha nem más, akkor újítasz ott helyben (elkapod és misszionárius helyett mondjuk hátulról kutyában) és kész.
A nők szeretik ha átveszik a pasik az irányítást.
7-es. Én az ilyen nőknél még az orgazmus valódiságában is kételkedek. Volt egy pasim még 18 évesen,egyszer sem juttatott el a csúcsra. Nagyon hamar közönyös és unott lettem,az első pár alkalommal eljászottam,hogy essünk túl rajta. Viszonylag hamar szakítottunk.
Nekem sem volt kedvem variálni,élvezzen el és hagyjuk rá.
Nem passzoltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!