Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők, nálatok is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, nálatok is előfordul, hogy reggel, ébredéskor vagytok szexuálisan bekattanva?

Figyelt kérdés

Érdekel, hogy ilyenkor, ha így van, mit csináltok,ha van partner, s mit ha nincs.

Életkort jelöljetek meg. Köszi.

2017. jún. 13. 06:33
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Mondjuk én nem értme miért jó reggel csipásan, fáradtan szexelni, mint este, mikor minden ügy el van intézve, lefürdött az ember, ráér, aztán szex után össze lehet bújni és lehet aludni. Sokkal jobb, mint a reggeli sietés, pláne hogy utána a nők álmosak lesznek a hormonok miatt
2017. jún. 13. 15:03
 22/31 A kérdező kommentje:
Szerintem meg jól indul a nap, s nem mindenki dolgozik mindennap reggel. Vagy képes felelni korábban mert nem nézte este órákig a névmutató értelmetlen tévéműsort.
2017. jún. 13. 15:06
 23/31 anonim ***** válasza:

Az képmutató, nem névmutató de mindegy. Jah nem mindenki dolgozik, de azért az emberek nagy része igen. Aki nem, az szexeljen akkor mit bánom is én. Én nem szeretek reggel szexelni, mert a fiúknak marha könnyű, elmennek aztán kész, a nő meg zuhanyozhat utána, mozhatja ki a cuccost, amit pesze maradéktalanul sosem lehet kimosni, aztán örülhet hogy munka közbe nem folyik végig a lábán. És igen, a hormonok már csak ilyen faramuci dolgok, amiket én a "névmutató" orvosi egyetemen tanultam meg, te biztos nem látod ezt a tv-ben, hogy a nők álmosak lesznek szex után, a férfiak meg energiadúsak.

Nem tudom minek kell itt okoskodni, azt csinálsz a saját barátnőddel reggel amit akarsz, de nekem azt hiszem mázlim van az én párommal, hogy nem ilyen értelmileg korlátolt

2017. jún. 13. 15:15
 24/31 A kérdező kommentje:

Érdekes, eddig mindig mindehol azt olvastam, hogy a pasik folyton elalszanak szex után.

S az, hogy valaki délután dolgozik nem jelenti azt, hogy nem dolgozik!!!!!

2017. jún. 13. 16:26
 25/31 anonim ***** válasza:
Hát általában egy gyors maszti.
2017. jún. 13. 17:10
 26/31 anonim ***** válasza:
Hát persze, a nők lapja café tényleg ezt írja, még sem látott még senki olyan férfit, aki szex után elaludt volna
2017. jún. 13. 17:12
 27/31 anonim ***** válasza:
Kivéve, ha este csinálja. Mivel este általában hasznavehetetlenek a férfiak, mert egy kis munka kifárasztja őket
2017. jún. 13. 17:13
 28/31 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen inkább éjjel szokott lenni...nincs senkim,szóval marad a maszti

19/l

2017. jún. 13. 17:13
 29/31 anonim ***** válasza:

"a nők álmosak lesznek szex után, a férfiak meg energiadúsak. "

Akkor én meg a párom jelentkezünk ellenpéldaként.

2017. jún. 14. 11:05
 30/31 anonim ***** válasza:

elmegyek dolgozni :D

23L

2017. jún. 14. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!