Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, nálatok is előfordul, hogy reggel, ébredéskor vagytok szexuálisan bekattanva?
Érdekel, hogy ilyenkor, ha így van, mit csináltok,ha van partner, s mit ha nincs.
Életkort jelöljetek meg. Köszi.
Az képmutató, nem névmutató de mindegy. Jah nem mindenki dolgozik, de azért az emberek nagy része igen. Aki nem, az szexeljen akkor mit bánom is én. Én nem szeretek reggel szexelni, mert a fiúknak marha könnyű, elmennek aztán kész, a nő meg zuhanyozhat utána, mozhatja ki a cuccost, amit pesze maradéktalanul sosem lehet kimosni, aztán örülhet hogy munka közbe nem folyik végig a lábán. És igen, a hormonok már csak ilyen faramuci dolgok, amiket én a "névmutató" orvosi egyetemen tanultam meg, te biztos nem látod ezt a tv-ben, hogy a nők álmosak lesznek szex után, a férfiak meg energiadúsak.
Nem tudom minek kell itt okoskodni, azt csinálsz a saját barátnőddel reggel amit akarsz, de nekem azt hiszem mázlim van az én párommal, hogy nem ilyen értelmileg korlátolt
Érdekes, eddig mindig mindehol azt olvastam, hogy a pasik folyton elalszanak szex után.
S az, hogy valaki délután dolgozik nem jelenti azt, hogy nem dolgozik!!!!!
Nekem ilyen inkább éjjel szokott lenni...nincs senkim,szóval marad a maszti
19/l
"a nők álmosak lesznek szex után, a férfiak meg energiadúsak. "
Akkor én meg a párom jelentkezünk ellenpéldaként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!