Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, nálatok is előfordul, hogy reggel, ébredéskor vagytok szexuálisan bekattanva?
Figyelt kérdés
Érdekel, hogy ilyenkor, ha így van, mit csináltok,ha van partner, s mit ha nincs.
Életkort jelöljetek meg. Köszi.
2017. jún. 13. 06:33
11/31 A kérdező kommentje:
És most van nektek? Ma reggel volt maszti vagy szex?
2017. jún. 13. 08:25
13/31 anonim válasza:
De írigylem akinek reggel ilyenre van ideje..:-)
14/31 anonim válasza:
párom kelt már fel úgy (nem is egyszer), hogy erotikus álma volt és hát eléggé nedves volt.
Nem is azt mondanám, hogy be volt gerjedve vagy ki volt éhezve, hanem inkább csak mint egy pasi aki reggel kőkemény farokkal ébred. Nem azért, mert halál ki vagy éhezve, hanem inkább csak van, de nem halsz bele, ha nem történik semmi, max jól esne.
Este nagyobb az esély, hogy nap közben történik valami amitől begerjedsz (beszélgetés, fantáza stb) és úgy mész haza, hogy tombolni akarsz.
15/31 anonim válasza:
Nem, reggel nem kívánom egyáltalán, idő sincs rá, mert ezért nem kelek fel fél órával korábban munka elött
16/31 A kérdező kommentje:
#13, akinek bejön reggel, az felkel annyival előbb, hogy jól induljon a napja
2017. jún. 13. 10:50
17/31 anonim válasza:
Nekem is szokott. Szerencsére a párom megoldja a dolgot kérés nélkül is :)
18/31 anonim válasza:
Ritkán fordul elő, hozzáteszem, Bagoly alkat vagyok, tehát este sokáig ébren bírom, de reggel nehezen kelek. Reggel akkor fordulhat elő, ha valami erotikusat álmodtam előtte, vagy ha a partnerem elég kitartó, és sikerül felizgatnia, de akkor nagyon tudom élvezni.
19/31 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert szerintem reggel jobb a szex.
Kipihenten sokkal erőteljesebben lehet mindent csinálni, mint a nap vége felé álmosan, fáradtan.
2017. jún. 13. 14:53
20/31 anonim válasza:
Igen, ez a férfiak nagy részével így van, a nőknél meg pont fordítva, ez ki lett már tárgyalva itt is párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!