Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szexelt már erdőben?
Én igen.
Bár ezentúl inkább a pettingre szavaznék (vagy csak egy gyorsmenet), ugyanis egy komplett szex az erődben macerás, és olyan helyeken szedhettek össze szúnyogcsípéseket, ahol eddig még sosem volt.. ;D És a dolog ezen része nem túl kellemes..:D
De alapvetően egy izgalmas dolognak tartom. 23F
1. Válassz félreeső helyett, de még ott is bárki jöhet. Ha bemész a fenyőerdő közepébe, tuti, hogy a legkellemetlenebbkor jön arra egy kiránduló család. Ezért jó, ha kéznél van valami, amivel eltakarod magad. :D
2. Télen nem érdemes kipróbálni, mert amid van, az fog lefagyni. Nyáron ellenben esélyes, hogy megesznek a szúnyogok, a hangyák, vagy a kullancslegyek.
3. Álló pozitúrák előnyben!
4. A fatörzs roppant kényelmetlen.
5. A kijelölt turistautakat környékét is kerüld. Ha gyalog jönnek arra túrázók, még mindig több esélyed van észrevenni, mint amikor bringások suhannak el.
Összefoglaló: bújj el jól, légy résen, és légy gyors! :D Jó szórakozást!
Én akkor tértem át a szoknyára, ugyanis két turista út között egy sziklán az nem csak az aktus miatt izzasztó :D
De volt már fatörzsön (ráhajoltam), erdőszélén pléden, vagy magaslesen az ölébe ültem... Erdőben kocsiban, vagy motorháztetőn is volt. De világvégi helyen egyszer nyílt terepen is csináltuk, bár az csak petting volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!