Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki szexelt már erdőben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szexelt már erdőben?

Figyelt kérdés
Megosztanátok a tapasztalatokat?

2017. jún. 12. 17:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nekem volt reszem benne 19/f.
2017. jún. 12. 17:41
 2/16 anonim ***** válasza:

Én igen.

Bár ezentúl inkább a pettingre szavaznék (vagy csak egy gyorsmenet), ugyanis egy komplett szex az erődben macerás, és olyan helyeken szedhettek össze szúnyogcsípéseket, ahol eddig még sosem volt.. ;D És a dolog ezen része nem túl kellemes..:D

De alapvetően egy izgalmas dolognak tartom. 23F

2017. jún. 12. 17:41
 3/16 anonim ***** válasza:
Jó az. Csak vigyázz a medvékkel! :D
2017. jún. 12. 17:43
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

1. Válassz félreeső helyett, de még ott is bárki jöhet. Ha bemész a fenyőerdő közepébe, tuti, hogy a legkellemetlenebbkor jön arra egy kiránduló család. Ezért jó, ha kéznél van valami, amivel eltakarod magad. :D

2. Télen nem érdemes kipróbálni, mert amid van, az fog lefagyni. Nyáron ellenben esélyes, hogy megesznek a szúnyogok, a hangyák, vagy a kullancslegyek.

3. Álló pozitúrák előnyben!

4. A fatörzs roppant kényelmetlen.

5. A kijelölt turistautakat környékét is kerüld. Ha gyalog jönnek arra túrázók, még mindig több esélyed van észrevenni, mint amikor bringások suhannak el.

Összefoglaló: bújj el jól, légy résen, és légy gyors! :D Jó szórakozást!

2017. jún. 12. 17:45
 5/16 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon jó volt. :) Kocsival mentünk be az erdőbe és pasi lefektetett engem a motorháztetőre és éreztem a virágok illatait és úgy dugott meg engem a nyári erdő kellős közepén. :)) Felejthetetlen volt 19/N
2017. jún. 12. 17:48
 6/16 anonim ***** válasza:
Én egy erdőbe nyúló tó partján szeretkeztem egyszer a volt feleségemmel. Fürödtünk, és utána ott a pléden...isteni volt a madarak csicsergése, az erdő hűvös levegője...csak gyorsan elmentem...a mostani párommal már tervezzük...;-)
2017. jún. 12. 17:54
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Mi el mentünk szinte a világvégére hogy ne jöjjön arra senki:D szinte már olyan messze voltunk találtunk egy olyan helyet hogy még a madarakat se lehetett hallani hát volt ott utána elég sok hang :D jól be mentünk a erdő sűrűjébe ott az igazi:D 20f.
2017. jún. 12. 17:55
 8/16 anonim ***** válasza:
Én is csak szopattam, de bejött :D
2017. jún. 12. 18:43
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor tértem át a szoknyára, ugyanis két turista út között egy sziklán az nem csak az aktus miatt izzasztó :D

De volt már fatörzsön (ráhajoltam), erdőszélén pléden, vagy magaslesen az ölébe ültem... Erdőben kocsiban, vagy motorháztetőn is volt. De világvégi helyen egyszer nyílt terepen is csináltuk, bár az csak petting volt.

2017. jún. 12. 18:49
 10/16 anonim ***** válasza:
Én.
2017. jún. 12. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!