Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm pénzt kér ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm pénzt kér ha análba szeretném, ez rendben van?

Figyelt kérdés

Persze tudom,hogy kellemetlen neki,de szerintem valahogy másképp is kitudnám engeszetelni,vagy határozottabban kellen nemet mondania.

Lehet hogy már élvezi és azt is hogy így lehúzhat.

2017. jún. 11. 16:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire fontos neked az anál, keress olyan nőt, aki szereti csinálni.
2017. jún. 12. 12:12
 22/32 anonim ***** válasza:
Kezdő murva.
2017. jún. 12. 12:29
 23/32 anonim ***** válasza:
Várom ,ki rak rendbe, hogyne
2017. jún. 12. 12:50
 24/32 anonim ***** válasza:
15 e órábként
2017. jún. 12. 13:11
 25/32 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs rendben, mert ettől olyan mint egy olcsó kr.va, kapcsolatban ilyenekért nem szokás pénzt kérni. De ha ragaszkodna hozzá inkább kifizetném.
2017. jún. 12. 16:55
 26/32 anonim ***** válasza:
74%

Nekem furcsa hogy kapcsolatban pénzt kér. Nálunk fordítva ő is mindig szeretné, hogy engem megdugjon felcsatolhatóssal, és ebben mindig benne is vagyok szívesen, mert ez egy korrekt kérés. :)

De sokszor van, amikor csak ő dug engem análba a felcsatissal, én pedig csak a punciját dugom.

2017. jún. 12. 22:54
 27/32 anonim ***** válasza:
Fizettél neki? :)
2017. jún. 15. 11:07
 28/32 anonim ***** válasza:
82%
Most aki szerint rendben van,h a csajnak fáj,de pénzt kér, és akkor rendben: ha én pénzt adnék, h satuba szorítsam a farkad, az is rendben?
2017. jún. 15. 11:15
 29/32 anonim ***** válasza:
Hát ha ugyanazt a tarifát kéri, mint a fiúhaverjaitól, az gáz. Mondd meg neki, hogy féláron kéred, hiszen mégiscsak te vagy a hivatalos barátja.
2017. jún. 17. 01:45
 30/32 anonim ***** válasza:
Szerintem ez poén valamilyen szinten. És biztos vagyok benne, hogy annyira neki sem rossz érzés, különben nem menne bele egyáltalán. Viszont csak úgy fair, ha ő is tartja magát mindig a megállapodáshoz. Szóval ha te teljesíted a részedet, akkor nincs olyan, hogy "most éppen nem szeretném oda, tegyük át inkább a legközelebbi alkalomra".
2017. jún. 17. 04:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!