Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim nem tud kielégíteni de én magam gond nélkül. Szex van, orgazmus van, csak nem ugyanabban az időben. Ez így szerintetek rendben van?
Mindenhogy próbálkozik, de ha a csiklómmal nem foglalkozok akkor nem megy, sokáig csináljuk, de ha izgatom is a csiklóm közben akkor is valahogy más mint egyedül.
Majdnem 3 éve vagyunk együtt. És minden szeretkezés után mikor egyedül lehetek maszturbálok hogy kielégülhessek. 10 perc alatt elmegyek.
Nem tudom mi a baj velem.
Végül is minden meg van: szex, orgazmus, csak épp nem tőle kapok kielégülést.
Voltatok hasonló helyzetben?
24/L
miért nem ő nyal ki, vagy kézzel elégít ki?
beszéltél már vele erről?
ha nem nyúl a csiklódhoz akkor max hüvelyi orgazmusod lehet, de annak is van módszere hogyan érd el...
24F
Ez így egyáltalán nincs rendben!
Mutasd meg a pasidnak, hogy egyedül hogyan csinálod, tegye ő is pontosan ugyanazt.
Szerintem az a gáz, hogy nem tudjátok megebszélni, és nem haladtok a megoldás felé.
Egyébként a legtöbb nőnek nem megy az orgazmus kizárólag hüvelyi ingerléssel, kell hozzá a csiklót is izgatni... és miért várod meg hogy egyedül lehess? Miért nem előtte cisnálod? Miért nem ő csinálja neked?
Nekem elég jó az orgazmuskészségem, de volt olyan, amikor, bizony mégsem sikerült:
Előjáték hiánya, megszokás-szex, gondok, veszekedés utáni szex, amikor nem voltam ott fejben is.
A pasid hány éves?
Sztem ha megmutatod neki te hogy csinálod, akkor pár alkalom után ő is belejön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!