Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm pénzt kér ha análba szeretném, ez rendben van?
Persze tudom,hogy kellemetlen neki,de szerintem valahogy másképp is kitudnám engeszetelni,vagy határozottabban kellen nemet mondania.
Lehet hogy már élvezi és azt is hogy így lehúzhat.
"vagy határozottabban kellen nemet mondania"
Nektek fiúknak miért nem elég ha az ember párszor, szépen elmondja hogy nem szeretné az adott dolgot?!
Hogy kellene határozottabban elmondania hogy nem akarja? hogy közben felpofoz már csak a gondolat miatt is? vagy fenyegessen szakítással? Vagy mi lenne neked elég határozott ???
Sajnálom a lányt, aki veled megosztja az élete jelenlegi szakaszát... Egy kretén vagy!
Igen rendben van.
Én is pénzt kérnék.
Ez most komoly??? Hogy lenne már ez rendben??? Nem a kurv*d, hanem a barátnőd. Én az ilyen csajt rögtön dobnám kifele, amint kimondaná ezt.
Ha nem akarja, akkor nem lesz, ha igen akkor lesz, de hogy penzt ker érte?!!
Persze én meg direkt elmegyek korán szex kozben, aztán csak akkor folytatom ha ad egy 10 ezrest... 😂😂😂
mekkora vicc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!