Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasikat már nem érdeklik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasikat már nem érdeklik a nők szex után?

Figyelt kérdés

Eddig egy hosszú párkapcsolatom volt, szex után mindig összebújtunk, romantikáztunk...

nyilván egy szexkapcsolat más lenne.

Még nem vagyok túl az exemen érzelmileg, de most van egy pasi, akivel már történt ez az, de ő nem akar semmi komolyat, mert házas, csak nyitott házasságba vannak. Jövő héten talizni akar, és akkor már tuti nem állnánk meg, mert eléggé fel vagyunk izgulva egymásra, én viszont félek, hogy mi lesz utána.

Fekszünk az ágyba szó nélkül még pár percig, aztán se puszi-se pá, ott hagy?

Egyébként kb. fél éve ismerem eddig baráti viszonyban voltunk, csak az utóbbi pár hónapban kerültünk közelebb egymáshoz.

Nem tudom mit csináljak. félek, hogy lelkileg nem bírnám.

Vagy attól, hogy csak szexkapcsolat még lehet velem gyengéd? Lehetséges, hogy utána is tudunk majd normális viszonyba maradni, és nem csak kerülgetjük egymást mint két hülye? Nem tudom mire számítsak. :S

23N

2017. jún. 10. 22:04
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
ilyen esetben, hogy csak szerető vagy, nem igazán
2017. jún. 10. 22:06
 2/8 anonim ***** válasza:
12%
Attól még maradhattok barátok, hogy beteszi, semmi nem gátolja.
2017. jún. 10. 22:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele mit akarsz ennyi
2017. jún. 10. 22:07
 4/8 anonim válasza:
72%
Benyaltad hogy "nyitott" kapcsolatba élnek? Ekkora ostobát!
2017. jún. 10. 22:08
 5/8 anonim ***** válasza:
33%

Miért mit vársz tőle?? Majd melletted ébred romntikus reggelivel,meg rózsával??! Azt majd az asszonyka kapja,téged megcsak megtöm...

Szánalom,ribi!!

2017. jún. 10. 22:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Általában a pasikat nem érdeklik a nők orgazmus után.

Majd megszokod, én már föl sem veszem.

2017. jún. 10. 23:00
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 szär lehet hogy téged egyik sem szeretett, mivel ha valaki szeret akkor azután is melletted marad és törődik veled
2017. jún. 10. 23:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Ostoba vagy, mint a pi-csa. 😂 Nyitott kapcsolat.
2017. jún. 10. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!