Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexeltetek már nagy korkülönb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltetek már nagy korkülönbséggel?

Figyelt kérdés

Szex idősebb pasival, fiatalabb nővel? Nem gondoltatok arra, hogy ezt nem kéne?

Nők! Nem tartottátok túl könnyű vérűnek magatokat?

Történeteket várok! Köszönöm előre is a válaszokat :)

2017. jún. 8. 22:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%

Nekem a szeretőm volt egy nálam 27 évvel idősebb pasi. Amikor ez volt én 22 éves voltam. Nem bántam meg, azóta sem volt részem olyan jó szexben, mint vele.

Azért lett vége fél év után a viszonyunknak, mert beleszeretett egy másik nőbe, azóta boldog házasok.

2017. jún. 8. 23:28
 12/29 anonim ***** válasza:
97%

Igen, nem egyszer, és nem is egy partnerrel. Én huszonéves vagyok, lány, és 40 körüliek voltak az urak. Bevallom, talán van egy picike apakomplexusom is, vagy csak ez izgat, a fene tudja.

Eleinte gondoltam arra, hogy ezt nem kéne, de aztán gyorsan átadtam magam az élvezetnek, mert elég tehetségeseket sikerült kifognom szerencsére. :)

Pusztán ettől nem tartottam magam könnyűvérűnek, nem egyéjszakás kalandok voltak, hanem hosszabb kapcsolatok. Na meg, ennek a fogalomnak semmi köze a korkülönbséghez szerintem.

2017. jún. 8. 23:31
 13/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte válaszokat! :) ment a zöld kéz :)
2017. jún. 8. 23:31
 14/29 anonim ***** válasza:
51%
Lekúrtam jó párszor egy 36 éves nőt 25 évesen. :D
2017. jún. 9. 00:16
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
27 vagyok,pasi,nekem volt kapcsolatom nálam jóval fiatalabb,és jóval idősebb nőkkel is,legtöbbje futó kapcs,egy komoly a nagy korkűlönbségesek közül
2017. jún. 9. 01:11
 16/29 anonim ***** válasza:
84%

24 éves voltam a nő 43-54 .. Minden volt.

"Nem gondoltatok arra, hogy ezt nem kéne?" Már mégis mi a jófrancért ne kellett volna??????

Mindketten élveztük, szép volt és buja, izgató.

Mindegyik nőnek nőies és izgató teste volt. Most hogy 34 vagyok elkezdtek jobban izgatni a 18 körüli csajok. Csak sajna azok nehezebben kaphatóak.

2017. jún. 9. 04:02
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen kezdtem egy 45 évessel, aztán volt 21 évesen 42 éves, most 24 évesen vagyok egy 40évessel kapcsolatban, ezek a legnagyobb korkülönbségek
2017. jún. 9. 05:48
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
#17 vagyok, lemaradt h F
2017. jún. 9. 05:49
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
A kor csak egy tényező. Attól is függ hogy mennyire fiatalos, vagy éppen öreges valaki. Van aki fiatalon koravén kinézetre, gondolkodásra, van olyan idősebb akinek jó a teste is és fiatalos a gondolkodása is. Miért is ne lehetne nagy korkülönbség, hogyha jó vele a szex?
2017. jún. 9. 08:13
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Igen,csak idősebb férfiakkal ismerkedem.

És,igen szexeltem már idősebb férfival,mind kapcsolatban történtek.

És nem nem tartom.magam könnyövérűnek..

2017. jún. 9. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!