Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexeltetek már 24 óra alatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltetek már 24 óra alatt több partnerrel is?

Figyelt kérdés

Hogy jött össze a kaland?

Hány partner volt és mennyi idő alatt történt?

Mi volt a különbség a partnerek teljesítménye között?

Saját és partnerek nemét és akkori korát is írjátok.

2017. máj. 11. 11:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%

Igen. Delben a kolleganomet vartam, le este meg a baratnojet. Ceges buli rulez!

Egyik jobb volt mint a masik es mind a ketto megesketett hogy el ne mondjam a masiknak.

2017. máj. 11. 11:32
 2/11 anonim ***** válasza:
57%

igen.

14-16 óra között egy 19 éves csajjal

16-18 óra között egy 27 éves csajjal

ugyanabban a lakásban

Mindegyik hozta a maga megszokott dolgait.

40/F/Bp

2017. máj. 11. 11:42
 3/11 anonim ***** válasza:
32%
Igen volt 2 .8 óra különbséggel mind kettő szexpartner volt az egyik 27F a másik 26F éves volt. Teljesítmény ugyan olyan volt talán a 26 éves perverzebb volt. 23 L
2017. máj. 11. 11:59
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

24 óra alatt 3 volt a legtöbb, ez sem direkt alakult így. 2 előre megbeszélt szexrandi volt, 1 normál ami jól sikerült és úgy döntöttünk az ágyban folytatjuk.

Ebből 1-nek volt igazán jó teljesítménye, a másik kettő abszolút átlagos volt. Sajnos erre nem lehet előre szűrni, hiába próbálom meg minden alkalommal, mert az emberek nagy részének nincs olyan szexuális kultúrája, hogy jól ítélje meg mire képes az ágyban... Szinte mindenki azt hiszi magáról, hogy csuda ügyes, pedig ez már csak statisztikailag sem lehetséges :)

Kicsit több, mint 1 éve volt. Az egyik lány fiatalabb volt és tapasztalatlan - ő nem igazán ismerte a saját szexualitását sem eléggé. A másik kettő velem közel egykorú nő.

29/F

2017. máj. 11. 13:24
 5/11 anonim ***** válasza:
6%

1. dolog:

4 nap alatt 3 csajjal szexelni és egy negyedikkel még csókolózni is! Az első a barátnőm volt, a második a szeretőm, a harmadik lány pedig akivel akkor éppen első randim volt. (A csókos lány egy olyan lány volt, akivel pedig második randi volt).

2. dolog:

Ugyanakkor mint az első: Ilyen délután 3-4 órakor szexeltem a szeretőmmel, aztán este 6-7 órakor a barátnőmmel is.

Mindez ilyen 2015. decemberében történt még.

24/f

2017. máj. 11. 14:51
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Hűséges típus vagy #utolsó
2017. jún. 1. 17:14
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
De gusztustalan. Remelem azert megfurodtetek a ket vagy tobb menet kozt mindannyian.
2017. jún. 1. 17:20
 8/11 anonim ***** válasza:
41%

Előfordul.

Egyszer pl. a két lány között 16 év korkülönbség volt, de jól esett hogy mindkettőt a maga módján tudtam kielégíteni.

f30

2017. jún. 1. 17:37
 9/11 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Miért nem volt HASZNOS a válaszom?

Rengetegen nem is a kérdésre válaszolnak. Ez nem veleménymondó oldal.

2017. jún. 1. 18:32
 10/11 anonim ***** válasza:
#7 vagyok, latod az enyem se hasznos 😁
2017. jún. 1. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!