Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már nagy korkülönbséggel?
Figyelt kérdés
Szex idősebb pasival, fiatalabb nővel? Nem gondoltatok arra, hogy ezt nem kéne?
Nők! Nem tartottátok túl könnyű vérűnek magatokat?
Történeteket várok! Köszönöm előre is a válaszokat :)
2017. jún. 8. 22:58
1/29 anonim válasza:
Ha a nő az idősebb, az már nem is ér?
2/29 anonim válasza:
Fordítva volt. Huszonévesen negyvenes dögös csajjal. MILF-nek mondanánk ma csak akkor ezt a fogalmat még nem ismertem. Nem nyafogott mint egy tinilány és tudta mit akar. Nagyon jól éreztük magunkat.
4/29 A kérdező kommentje:
1. igazad van az is ér!:)
2. Köszönöm a választ
2017. jún. 8. 23:05
5/29 anonim válasza:
A lány 17 évvel volt fiatalabb, 9 hónapig tartott.
6/29 A kérdező kommentje:
Párkapcsolat, vagy csak szerető?
Ment mindenkinek a zöld kéz :)
2017. jún. 8. 23:07
7/29 anonim válasza:
#2-es vagyok. Futó kapcsolat volt.
8/29 anonim válasza:
Párkapcsolat, és nagyon szép volt :)
9/29 anonim válasza:
Tudok olyanról hogy a nő több mint 20 évvel volt idősebb, de a "kisfiú" anyakomplexusos volt. Állítólag jó volt neki :)
10/29 anonim válasza:
19 voltam és egy 40-es nővel iszonyat jó volt iszogattunk össze jártunk nagyon szerettem vele lenni azok a hancúrok azóta nyitott vagyok az idősebb nőkre, most vagyok 22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!