Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másnak is van/volt igy? 18/l

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is van/volt igy? 18/l

Figyelt kérdés

hali, 2 hete elöször láttam,fogtam valódi péniszt a kezemben, a srác nem volt figyelmes, 8-hónap távollét után kényszeritett,hogy verjem ki neki, csak kézzel,meg ruhán keresztül d*gott,de olyan vadul,hogy harmadnap is éreztem a helyét. 10 hónap ismeretség után... gondolom normál mérete van, ahogy utólag nézem a vonalzón, 13-14 venti es 3 centi széles.

a kérdes az,hogy most utólag már tudom mi vár rám,de ha belegondolok,hogy be is teszik, akkor összerándulok, nem érzem magam érettnek. :(

dedig heti 3-4 alkalommal masztizom, 1-2 csiklós orgazmus, es egy spriccelös g pontos minden alkalommal, ezelött simán ment, az eset óta idö kellet,hogy ujra tudjak ugy élvezni mint ezelött,és nem kívántam eggyáltalán. mostanra minden a régi.

nagyon kívánom mások érintését,föleg egy erös férfiét(nem keresés céljából irom) de mégsem merek megbizni senkiben,föleg ezek után

amikor megismertem a fiu is nagyon nagyon rendes volt, ö volt az 1., akit közel tudtam magamhoz engedni, vele nem lesz semmi.(nehéz idöszaka van, egyetem, vizsgák, lehet ezéert nem törödött, csak az ö kielégülésével.)

lányok akik hasonlo esetben vannak/voltak, fiu akiknek ilyen párja van, hogy viseltétek,hogy nehezen mer megnyilni?

nagyon szenvedélyes, hatalmas étvágyam van a szeretkezésre,az érintésre,csak kicsit megtördösték szárnyaim. mennyire akadály, kizáró ok?

helyesirási hibákért bocsi, a válaszokat köszönöm :)

jöhetnek lekezelöek is, más szemszögböl lássátok ti, nem az egész történetet, ez a traumatikus része.

18l

2017. jún. 8. 20:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nem, én mindig óvatosan tolom be és hosszú az előjáték.
2017. jún. 9. 23:39
 22/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek :)

Mindenkinek ment a zöld kéz.

2017. jún. 11. 18:00
 23/23 anonim ***** válasza:

06-09 09:34

Nálad lehet, de mivel én sok olyan csajt ismertem akit lelkileg így megnyomorítottak, így nem mehetek el szó nélkül az ilyesmi mellett. Sajnos rengeteg ilyen eset van, de mindenki titkolja és szégyenli.

2017. jún. 19. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!