Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is vannak ezek a fétisei itt? Mennyire lehetnek ezek ritkák?
Szóval engem a háj izgat, imádom a kövér nőket, az extrém kategóriákat is beleértve: 150-200kg vagy felette. Viszont már pár kiló plusz, tehát egy pici pocak is komoly izgalmat tud kiváltani belőlem. Maga a hurkák, a toka, a narancsbőr és a striák látványa is gyönyörködtet. :)
Emellett az is vonz, ha egy csaj mohón eszik és közben maszatos lesz, itt pedig leginkább a fagyival, csokival, Nutellával és tejszínhabbal való összekenés ami beindít.
Illetve a büfizés is izgat, ez önmagában is, de legjobb ha egy husi lány csinálja miközben teleeszi és issza magát, maszatos lesz és ezt kisérik a nagy böfögések. :)
Merevedésem is lett, ahogy ezt leírtam. :D
Apám is az extrém dagi nőket nézegette.
Párom is szereti h husis vagyok( 69 kg )
So, no para
Nem tudom, szerintem ez beteges. Valamint a túlsúlyosság is az önmagában. Nekem azoktól amiket írtál hányingerem lett.
19/f
"Attól, jogy ez nálam kizárt, semmi gond nincs ezzel. Mint mindig: ha ebben leled örömödet, nem kényszerítesz senkit semmire, nyugodtan csináld...nekünk vannak olyan " dolgaink", amit biztos dokan nem tennének. Ettől szép az élet.."
Bár le lettem pontozva, de ezzel akkor sem tudok egyetérteni!
Attól, hogy nem igazán árt vele senkinek, attól még ez nagyon is beteges.
Pld egy nekrofil kinek árt? Senkinek. Mégis beteges!
Ez is ugyanolyan.
Ráadásul 200 kg felett, mondjuk egy 160-70 cm-s nő mindenképpen olyan súlyosan elhízott lehett csak, hogy 5 évnél nem él tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!