Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másnak is van/volt igy? 18/l

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is van/volt igy? 18/l

Figyelt kérdés

hali, 2 hete elöször láttam,fogtam valódi péniszt a kezemben, a srác nem volt figyelmes, 8-hónap távollét után kényszeritett,hogy verjem ki neki, csak kézzel,meg ruhán keresztül d*gott,de olyan vadul,hogy harmadnap is éreztem a helyét. 10 hónap ismeretség után... gondolom normál mérete van, ahogy utólag nézem a vonalzón, 13-14 venti es 3 centi széles.

a kérdes az,hogy most utólag már tudom mi vár rám,de ha belegondolok,hogy be is teszik, akkor összerándulok, nem érzem magam érettnek. :(

dedig heti 3-4 alkalommal masztizom, 1-2 csiklós orgazmus, es egy spriccelös g pontos minden alkalommal, ezelött simán ment, az eset óta idö kellet,hogy ujra tudjak ugy élvezni mint ezelött,és nem kívántam eggyáltalán. mostanra minden a régi.

nagyon kívánom mások érintését,föleg egy erös férfiét(nem keresés céljából irom) de mégsem merek megbizni senkiben,föleg ezek után

amikor megismertem a fiu is nagyon nagyon rendes volt, ö volt az 1., akit közel tudtam magamhoz engedni, vele nem lesz semmi.(nehéz idöszaka van, egyetem, vizsgák, lehet ezéert nem törödött, csak az ö kielégülésével.)

lányok akik hasonlo esetben vannak/voltak, fiu akiknek ilyen párja van, hogy viseltétek,hogy nehezen mer megnyilni?

nagyon szenvedélyes, hatalmas étvágyam van a szeretkezésre,az érintésre,csak kicsit megtördösték szárnyaim. mennyire akadály, kizáró ok?

helyesirási hibákért bocsi, a válaszokat köszönöm :)

jöhetnek lekezelöek is, más szemszögböl lássátok ti, nem az egész történetet, ez a traumatikus része.

18l

2017. jún. 8. 20:57
1 2 3
 1/23 Ramone ***** válasza:
100%
Nincs ebbe semmi lekezelès... Csak úgy kell bánni egy lánnyal ahogy szükséges. Ha valaki zárkozottabb ezen a téren akkor nem nyomom a farkam az arcába... Gyengédség kell és nem erőszakosság mert az minden lakatot kinyit ha tudod hogy kell bánni a nőddel viszont neked van szád tehát használd arra hogy elmondod neki az aggályaidat és szépen megbeszèlitek mielőtt nyársra leszel húzva és esetlegesen sérül a kis lelkivilágod
2017. jún. 8. 21:03
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Parasztot fogták ki. Lényegében első találkozásnál, (a korá2hónqp nem igazán számít, a 8 hó semmi miatt) KNYSZERÍT hogy kiverd?.... Meg a többi?! 😒

Remélhetőleg a következő már normális lesz. Hál istennek a vágyad is visszajött azóta 😃 gondolom/remélem a srác lapátra került!

2017. jún. 8. 21:06
 3/23 anonim ***** válasza:
83%
De k**va jó lenne ha mai fiatalokat nem csak b*sszásra tanítanák de igényes megnyilvánulásra is (lásd értelmes mondatok és elfogadható helyesírás), s talán akkor még kommunikálni is tudnánk.
2017. jún. 8. 21:08
 4/23 A kérdező kommentje:

köszönöm, látta is az arcom, montam is neki többször, nem reagált, mikor már az arcom fogtam,mert a sírás kerülget,akkor hirtelen"felébredt" hogy tán mégsem kéne.

de falnak beszéltem elötte. mert tudja ö,hogy én is akarom,meg ugyan ne beszéljek már ilyen f@$zságokat,sokáig nem leszünk együtt,ugy is akarom...

tudom, egy kretén fa$z. és lapárta került, nem kérdés, már csak ismerösök leszünk, többet nem haverkodom vele.

köszi szépen jöhet még

2017. jún. 8. 21:10
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos elég gyakori eset ahogy hallom.

Sajnos ez van ha egy szexuális analfabétával kezded a szexuális életed. Komolyan mondom, még olvasni is kín, nemhogy átélni..

2017. jún. 8. 21:14
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a sracot tiktolistara kell tenned es egy normalisra cserelni.
2017. jún. 8. 21:20
 7/23 A kérdező kommentje:

megértem,ha k-rvásnak taratasz, csak 1 hónap alatt ismerkedtünk elöben, aztán 9-hónap beszélgetés, irogatás, sex témában is, ott aztán tényleg olvadtam,olyan szépeket irt,hogy óvatosan lefektet,kérdez,hogy mehet-e tovább...

egy jó szinész a fiu.

élöben meg kimutatta foga fehérjét.

de az 1.-hónapban is a tenyerén hordozott,csak élöben jött a meglepetés.

mindenkinek köszönöm,jöhet még,ment a zöld kéz mindenkinek

2017. jún. 8. 21:21
 8/23 anonim ***** válasza:
36%
Pedig elég kicsi farka van, ha ez fáj, nem is merek bele gondolni mi lenne az enyémmel.
2017. jún. 8. 21:28
 9/23 anonim ***** válasza:
54%
Hát figyelj annyi vagyok mint te hasonló dolgon mentem keresztül csak én fiatalabban naív 16 éves lányként...én egy undorító pasas fogtam ki,és undorító volt ahogy bánt velem,csak saját magával volt elfoglalva,és le se sz--rta hogy nekem fáj,és még az se érdekelte hogy egy mocskos sportpályán kémyszerített erre!Szégyellem e?Igen,azóta már megbántam mindennap és utána is voltak hasonló sztorijaim,sajnos eléggé Elba--ztam mert azóta is feltudnék sorolni mennyi pasit aki szintén igy bánt velem!Őszintén x számú pasiból 2-szer éreztem valami magyszerű érzést,amit imádtam!!De most megismerkedtem egy pasival akivel imádtam és előtte csak egyszer éltem at ilyet,egész végig velem foglalkozott,imádtuk csinálni és elfelejtettem a sok sz-r élményem!!Engem is sokszor megaláztak!És én ráadásul még fiatalabb is voltam!!És most vagyok annyi mint te aki most kezdte csak el!És híddal el tapasztaltként azt mondom,hogy ezt a pasit tiltsd le!Felejtsd el,ismerkedj és mással akivel szexelni fogsz nem csak D-ugni!Mert a kettő közt k-írva nagy különbség van!!
2017. jún. 8. 21:30
 10/23 anonim ***** válasza:
62%

Tényleg nagyon rossz ezeket olvasni. A fiú pedig nem csak szexuális analfabéta, hanem gyökér is. Nem tudom mivel fenyegetett vagy tartott "sarokban", de én tuti pofán b*szkodtam volna párszor a helyedben.

Akadály? Kizáró ok? Ugyan miért lenne?:) Nem befolyásol semmit, normális embereknél. Teljesen érthető, hogy több időre van szükséged és nehezebben nyílsz meg mindezek után. Ha normális a fiú, és ezeket elmondod, akkor megérti és vár Rád, amennyi szükséges. Nagyon sajnálom, hogy így kellett elvesztened. :/ Sokkal jobbat érdemeltél volna. ( Az egyetem és a vizsgák pedig enyhén szólva nem lehet kifogás... )

Remélem a következő kiszemelted egy sokkal jobb ember lesz, aki megtudja Veled szerettetni a szexet és eltudja felejtetni, ami legutóbb történt. Kitartást!:)

23/f

2017. jún. 8. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!