Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is van/volt igy? 18/l
hali, 2 hete elöször láttam,fogtam valódi péniszt a kezemben, a srác nem volt figyelmes, 8-hónap távollét után kényszeritett,hogy verjem ki neki, csak kézzel,meg ruhán keresztül d*gott,de olyan vadul,hogy harmadnap is éreztem a helyét. 10 hónap ismeretség után... gondolom normál mérete van, ahogy utólag nézem a vonalzón, 13-14 venti es 3 centi széles.
a kérdes az,hogy most utólag már tudom mi vár rám,de ha belegondolok,hogy be is teszik, akkor összerándulok, nem érzem magam érettnek. :(
dedig heti 3-4 alkalommal masztizom, 1-2 csiklós orgazmus, es egy spriccelös g pontos minden alkalommal, ezelött simán ment, az eset óta idö kellet,hogy ujra tudjak ugy élvezni mint ezelött,és nem kívántam eggyáltalán. mostanra minden a régi.
nagyon kívánom mások érintését,föleg egy erös férfiét(nem keresés céljából irom) de mégsem merek megbizni senkiben,föleg ezek után
amikor megismertem a fiu is nagyon nagyon rendes volt, ö volt az 1., akit közel tudtam magamhoz engedni, vele nem lesz semmi.(nehéz idöszaka van, egyetem, vizsgák, lehet ezéert nem törödött, csak az ö kielégülésével.)
lányok akik hasonlo esetben vannak/voltak, fiu akiknek ilyen párja van, hogy viseltétek,hogy nehezen mer megnyilni?
nagyon szenvedélyes, hatalmas étvágyam van a szeretkezésre,az érintésre,csak kicsit megtördösték szárnyaim. mennyire akadály, kizáró ok?
helyesirási hibákért bocsi, a válaszokat köszönöm :)
jöhetnek lekezelöek is, más szemszögböl lássátok ti, nem az egész történetet, ez a traumatikus része.
18l
Parasztot fogták ki. Lényegében első találkozásnál, (a korá2hónqp nem igazán számít, a 8 hó semmi miatt) KNYSZERÍT hogy kiverd?.... Meg a többi?! 😒
Remélhetőleg a következő már normális lesz. Hál istennek a vágyad is visszajött azóta 😃 gondolom/remélem a srác lapátra került!
köszönöm, látta is az arcom, montam is neki többször, nem reagált, mikor már az arcom fogtam,mert a sírás kerülget,akkor hirtelen"felébredt" hogy tán mégsem kéne.
de falnak beszéltem elötte. mert tudja ö,hogy én is akarom,meg ugyan ne beszéljek már ilyen f@$zságokat,sokáig nem leszünk együtt,ugy is akarom...
tudom, egy kretén fa$z. és lapárta került, nem kérdés, már csak ismerösök leszünk, többet nem haverkodom vele.
köszi szépen jöhet még
Sajnos elég gyakori eset ahogy hallom.
Sajnos ez van ha egy szexuális analfabétával kezded a szexuális életed. Komolyan mondom, még olvasni is kín, nemhogy átélni..
megértem,ha k-rvásnak taratasz, csak 1 hónap alatt ismerkedtünk elöben, aztán 9-hónap beszélgetés, irogatás, sex témában is, ott aztán tényleg olvadtam,olyan szépeket irt,hogy óvatosan lefektet,kérdez,hogy mehet-e tovább...
egy jó szinész a fiu.
élöben meg kimutatta foga fehérjét.
de az 1.-hónapban is a tenyerén hordozott,csak élöben jött a meglepetés.
mindenkinek köszönöm,jöhet még,ment a zöld kéz mindenkinek
Tényleg nagyon rossz ezeket olvasni. A fiú pedig nem csak szexuális analfabéta, hanem gyökér is. Nem tudom mivel fenyegetett vagy tartott "sarokban", de én tuti pofán b*szkodtam volna párszor a helyedben.
Akadály? Kizáró ok? Ugyan miért lenne?:) Nem befolyásol semmit, normális embereknél. Teljesen érthető, hogy több időre van szükséged és nehezebben nyílsz meg mindezek után. Ha normális a fiú, és ezeket elmondod, akkor megérti és vár Rád, amennyi szükséges. Nagyon sajnálom, hogy így kellett elvesztened. :/ Sokkal jobbat érdemeltél volna. ( Az egyetem és a vizsgák pedig enyhén szólva nem lehet kifogás... )
Remélem a következő kiszemelted egy sokkal jobb ember lesz, aki megtudja Veled szerettetni a szexet és eltudja felejtetni, ami legutóbb történt. Kitartást!:)
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!