Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akarsz szexelni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarsz szexelni a pasim?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, a szex mindig csodàlatos volt és sok. Mindennap szexeltünk legalàbb 1x, de kb egy hónapja párom nem kezdeményez. Ha én kezdeményzek mindig benne van a dologban, de ha nem kezdenék bele akkor ellene azzal hogy csak bújunk es tv-zünk esténként...

Természetesen rákérdeztem mi az oka, azt mondta semmi különös, csak mostanában sokat melózik is fáradt, azt mondta még mindig nagyon kiván engem(ez igaz, mert sokat fogdos és dicsér) illetve nincs más nő a dologban.

De ilyen létezik hogy csak a fáradtság az oka???? :( 22/l

2017. jún. 8. 13:42
1 2
 11/15 Carragher_x ***** válasza:
76%
Szóval ha jól értem, akkor 3 év után a napi minimum egy menet csökkent és most ebből vezetjük le a világvégét?:D:D Teljesen természetes, hogy a kapcsolat előrehaladtával a szexuális étvágy csökken vmennyit, ebben semmi ördögtől való nincs, pláne ha az igények összességében találkoznak. Sőt, bizony fáradt is lehet vki, sőt ezer más dolog is lefoglalhatja a gondolatait, ami teljesen független a szextől. Bármennyire is hihetetlen, a férfiak nem gépek. Újra és újra meglepődöm rajta, hogy egy csomó nőben mennyire fals kép él a szexualitásról.
2017. jún. 8. 14:22
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

#5:

Nettó hülyeség ... 15 év után is tökéletes volt a szex, folyamatosan új dolgokkal. Aztán válás után másfél évvel visszakönyörögte magát szexelni, mert szerinte senki mással nem volt olyan jó (pedig próbálta elég sokkal) :-P

2017. jún. 8. 14:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Napi egy kúrás előjátékkal minimum 1-2 óra, azt beszorozzuk 365-el, akkor kb 30 nap elmegy egy évből...

Hááát erre mit mondjak, ennyi időt elbaszni??? :-)

Én azért szeretek mást is csinálni az életben! :-)

2017. jún. 8. 17:24
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
A sok munka és a fáradtság aszexuálissá tehet ez tapasztalat. Viszont ha nem 12 órázik minden nap akkor ott van másik nő is.
2017. jún. 9. 04:35
 15/15 anonim ***** válasza:
57%
Én még nem voltam ennyire fáradt, hála Istenek! (60f)
2017. jún. 11. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!