Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek az análmániámmal?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek csak ritkán van hozzá kedve, pedig világbajnok segge van én én nagyon izgulok rá. Rég volt, de még mindig gyakran eszembe jut. Ez a vágy elmúlik vagy inkább inkább erőltessem?2017. jún. 8. 10:13
2/10 anonim válasza:
A vágyak nem arról híresek, hogy elmúlnak. De feltámadni sem tudnak, ha nincsenek, így a barátnőddel kapcsolatban nem tudlak sok jóval biztatni. Semmiképp ne erőltesd!
Csináljátok kutyapózban, és simogasd a fenekét, esetleg harapdáld, kényeztesd, behatolás nélkül is lehet, és azt talán még élvezné is. Ha ez sem elég sehogy sem, ő pedig nem akarja, akkor nem illetek össze szexuálisan, és ez a későbbiekben okozhat gondot. Személy szerint én ilyenért nem szakítanék, de van, akinél központi kérdés, annak érdemes megfelelő partnert keresni a vágyaihoz.
3/10 anonim válasza:
Rakd a puncijába: akkor egy időre elmúlik! :)
4/10 A kérdező kommentje:
Ne aggódjatok szeretem a punciját is és csináljuk :D Csak mikor nem akkor gyakran felizgulok és az jut az eszembe.
2017. jún. 8. 10:26
5/10 anonim válasza:
soha nem múlik el. Mivel erre gerjedsz. Szóval jól meg kéne tömnöd azt a popót. 22/f. Nálam a mellek jönnek be szóval...
6/10 anonim válasza:
Még szerencse, hogy nálunk az van, amit én mondok. Soha nincs ilyen bajom.
7/10 anonim válasza:
#6: Pont ezt akartam mondani: a férfi mondja meg, hogy mi hogy legyen, a nő meg engedelmeskedik ... Nem is értem az ilyen kérdéseket ... ohh wait ... a "FÉRFI"-nek engedelmeskedik a nő ... megvan a hiba :-P :-D :-D
8/10 anonim válasza:
Beszéljétek meg. Erőltetni nem szabad. Bár ha hason fekszik és te meg rajta akkor képzelheted h épp $eggberakod, van különbség de nem annyi hogy nagyon megérezd. Adj hozzá fantáziát. Nekem megy.
9/10 anonim válasza:
Gratulálok, kedves 7-es. Szerintem neked kutya kell, nem csaj. Egy PÁR-kapcsolat nem alá- és fölrendelt viszonyról szól. Legalábbis mifelénk.
10/10 anonim válasza:
A búzavetők is ilyenek. Ott találsz magadnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!