Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nagypapám régen 17 évesen elvitt lakásos prostihoz, azért megbüntethették volna?
Már emlékszem 10 évesen adott Móricka magazint és meztelen nős magazinokat is
Apukám egy eléggé részeges, nemtörődöm ember, tutyi-mutyi, aki nem agresszív, de sosem volt családfő, és nekem részben mindig papa volt apám helyett apám, meg máshol is mindenhol kerestem az apaképeket, férfi példaképeket akikre felnézhettem. Nem vagyunk putriscigány család sem. Papa rendőr volt és alezredesként ment nyugdíjba, én egyetemen most pénzügyet tanulok, korrekt körülmények közt éltem mindig.
Na és csak egyszer kérdezte hogy voltam-e már lánnyal és mikor mondtam hogy nem, akkor hogy akarok-e. Aztán az interneten néztünk és elvitt hozzá, befizetett egy órára, ő meg addig elment vásárolni. Amúgy utána kb fél évvel később lett az első igazi barátnőm. Erről nem beszéltünk senkinek. Papa az a családban akivel a korkülönbség ellenére szinte baráti szinten lehet a nőkről beszélgetni.
23/f
Fura...
Ha Te nem ellenkeztél, és élvezted a szexet akkor szerintem nem baj!!
De azért várhatott volna 18. éved betöltéséig...
Nem.
A beleegyezési korhatár 14 év, tehát aki betöltötte a 14-et, a hazai hatályos törvények szerint szabad akaratából bárkivel létesíthet szexuális kapcsolatot, aki hozzá hasonló módon betöltötte a 14-et, és beleegyezik.
Bár mondjuk nekem eszem ágába nem jutna se barátomat, se rokonomat arra bíztatni, hogy egy prostival veszítse el, de minden esetre ez nem bűncselekmény.
Nem bűncselekmény ma sem.
Egyébként régen (k.régen) ez volt a szokás. Ugyanis akkor még a lányoknál nem dívott a házasság előtti análfiszting.
És ha a fiúgyerek is ugyanolyan tapasztalatlan lett volna a nászéjen, mint a lány, abból nem sokszor sült ki még jó.
Így hát a fater fogta a kiccsávót és elvitte egy olyan nőhöz, aki bevezette őt a szex rejtelmeibe.
Köszönön az eddigi válaszokat. Főleg a jogi részei érdekeltek, de akkor erre még ilyen fiatalkorú veszélyeztetése vagy ilyesmit sem lehet rásózni.
Köszi
Miért? Bajba akarnád keverni?
Haver, én örültem volna, ha naygapám a neten néz nekem egy prostit és elvisz. Sok parától megmentett volna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!