Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy a pénisz be tud szorulni a vaginába?
Figyelt kérdés
hallottam egy sztorit hogy egyszer egy srác és csaj dugott de a csajnak valami allergiás reakciója volt a sikosítóra vagy mi és beduzzadt a puncija és a srác pedig hát beszorult
és a mentősöknek be kellett vinniük őket úgy hogy a srác végig a csajban volt aztán a csajnak adtak valami allergiacsökkentő szurit és megnyugodott a pucusa és a srác kiszabadult
2017. jún. 7. 00:16
11/17 anonim válasza:
Ez kemény lehetett.
Ilyenkor annyira "összezár" a lány, hogy a pasasnak már nmem élvezetes, fáj neki?
Illetve neked fájt ez vagy csak kellemetlen volt a szituáció?
12/17 anonim válasza:
Mivel rá szorúlt így fájt neki. Nekem meg egy idő után görcsölt a hüvelyem a szorítás miatt. És mégse tudtam el engedni.
13/17 anonim válasza:
És hogy illetek össze méretben? Mekkora szerszáma van a pasidnak?
14/17 anonim válasza:
és az erekicó megmaradt? ha lelankad akkor ki tudja venni nem? vagy annyira elszoritja hogy a vér sem jön ki onnan?
15/17 anonim válasza:
Ez hülyeség, még ha rá is szorulna, a férfié lecsillapodik és kicsúszik.
16/17 anonim válasza:
Ahan, csak van az az eset, amikor annyira elszorítja az ereket valami, hogy a phasz nem tud lelankadni. Nem hallottál még rémtörténeteket elmeroggyant emberekről, akiknek úgy kellett tűzoltóknak lenyiszálni az ambulancián csapágyat, egyebet a farkukról?
17/17 anonim válasza:
Vannak esetek amikor a mentősöknek kell szétszedni. Előfordul de nagyon ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!