Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boros Dániel 1.2 kérdése:
Gyorsan elmentem?
Figyelt kérdés
Tegnap szexeltem a barátnőmmel , és már az elején 2-3 perc alatt elmentem , de azonban még folytattam a kedvéért utánna 10-20 percig . A következő alkalmon mivel védekezzek ezellen ? Esetleg verjem ki előtte 10 perccel vagy ?2017. jún. 5. 21:22
1/7 A kérdező kommentje:
Ja , egyébként ez volt a második aktus még a szüzességem után
2017. jún. 5. 21:25
2/7 anonim válasza:
Sztem mivel meg folytattad utana, igy nem problema hogy gyorsan elsultel. Idovel osszeszoktok :) Probald ki, hogy kivered elotte,sztem segithet. Egy vastagabb, nem ultrathin gumi is segithet.
3/7 anonim válasza:
Ha ez volt a második alkalom, ne várj csodát. Minél többet űzitek az ipart, annál jobban fogod bírni. :) Sok sikert és sok gyakorlást kívánok! ;)
4/7 anonim válasza:
Esetleg próbáld ki a PC-izmok erősítését! Amikor vizelsz, tartsd vissza egy pár pillanatra a vizelést - ez ahhoz kell, hogy érezd, melyik izmokat kell erősítened! Ezután amikor eszedbe jut és nyugodtan ülsz (pl. tanulsz, utazol, filmezel stb.), akkor feszítsd be egy pár mp-re ezeket az izmokat, majd engedd el! Ezt ismételd el egy párszor, majd később folytasd! Ezzel fokozatosan erősítheted az izmokat, amit aztán szex közben kamatoztathatsz! Amikor szeretkeztek és érzed, hogy közel a csúcs, álljatok le egy pár pillanatra és feszítsd meg az izmot (pont úgy, ahogy gyakorlás közben csináltad) egy pár mp-re. Érzeni fogod, hogy az izgalmi szint némileg visszaesik, az erekció megmarad és lehet folytatni a játékot!
5/7 anonim válasza:
Mibél többet szexeltek annal tovább fogod bírni. :)
6/7 anonim válasza:
A minél többet csinálod dolog se biztos, hogy használ, nekem 6 éves kapcsolat alatt semennyire nem lett hosszabb a szex
7/7 anonim válasza:
recskázz fél-1 órákat, vizelős dolog is jó vagy sok sikosító ( akkor igazából kevésbé érzed).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!