Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Hény forintért adnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hény forintért adnátok el a szüzességeteket ha még esetleg meglenne?

Figyelt kérdés

[link]

Van aki 800 millió forintnak megfelelő fontot kapott érte, az egyáltalán nem rossz pénz egy szüzességért. Nem gondoltatok még rá hogy eladjátok és megszűnik minden anyagi gondotok? Hány forintot kérnétek érte?

2017. jún. 5. 19:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10 milkó :)
2017. jún. 5. 20:32
 12/15 anonim ***** válasza:
43%
Meg az vagyok, de nem elado a szuzessegem;) a baratom majd nemsokara ugy is elveszi es szerelembol lesz szex:)NEM KEREK privit:)
2017. jún. 5. 20:46
 13/15 anonim ***** válasza:
6%
Szinte barmelyik csaj egy 20 ezresert eladna.
2017. jún. 5. 22:57
 14/15 anonim ***** válasza:
13. 20 ezer dollárért? Úgy megértem, de forintban egy ilyenért nagyon kevés. Millió már túl sok persze. Férfi vagyok, még mielőtt privátáradatot kapnék költekező kedvű emberektől.
2017. jún. 5. 23:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Nah valaki ezzel keresi a kenyeret. Tiszteljuk Kelemen Anna. XDDDDDDDDDDDDDD
2017. jún. 5. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!