Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideje voltatok együtt a párotokkal amikor elvesztették a szüzességeteket? Hany évesek voltatok?
Semennyi ideje. Gyakorlatilag amikor elveszítettem a szüzességemet, előbb elveszítettem és utána jöttünk össze. 2 évig voltunk együtt.
Egyébként én 15 voltam, az akkori barátom 24.
Bár így utólag belegondolva senki nem így képzeli el.
Nyilván a társadalmi elvárások szerint jobb lett volna, ha várok még vele pár évet, ha szerelemből csinálom, de végül is a dolgokkal tisztában voltam, a felvilágosítás az én időmben még működött és utána a szerelem is megjött, csak nálunk fordítva történtek a dolgok.:)
Bő egy éve.
Húsz.
(Sajnos régen történt.)
"Hadd gratuláljak, hogy 15 éves kislány létedre egy majdnem 10 évvel idősebb felnőtt férfival csináltad. Én leírni is szégyelltem volna."
Ez egy anonim oldal. Ahol feltettek egy kérdést, amire válaszoltam. Normális felnőtt lett belőlem, normális szexualitással. Én fel voltam kellő mértékben készülve, sokkal jobban, mint ahogy manapság a fiatalok még akár 19-20 éves korukban sincsenek.
Meg amúgy sem tudok ezen már változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!