Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, srácok! Nektek egy ilyen alak még sexy?
Szerintetek nem túl kicsik a mellek? Esetleg a pociból még nem túl sok?
(Nem én vagyok a képen.)
#37 Nem sért, csak nem szeretem ha valakit lemalacoznak, disznónak hívnak, utálom azt amikor a kinézete miatt azt mondják valakire, hogy undorító. Ennyi.
Ha leírja, hogy egészségtelen, taszító, stb. Azt elfogadom. Viszont azért bocsánatot kell kérnem, hogy az egészségügyi kockázatokat elbagatelizáltam.
Amúgy szerintem az alakja miatt nem lesz valaki igénytelen.
Én pl. legalább 10 kilóval könyebb vagyok mint kéne, akkor én is igénytelen vagyok? Az sem egészséges. (Persze van árgyalatbeli különbség.)
Hát látom, hogy sok mindenkit lepontoztak, akinek ez nem tetszik, de nem fogok hazudni...
Én személy szerint erre az alakra a szép szót és ehhez hasonló szavakat sem tudok mondani. Undorító.
Ha állna is, akkor ezen kép láttán biztos nem sokáig. Sehogy, semmilyen úton módon, nincs az a mód, ahogy ez az alak tudna bármiféle vonzalmat is kicsikarni belőlem. Egyszerűen nem csak esztétikailag, hanem egészségügyi szempontból is problémás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!