Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Srácok! Melyiküknek szép a...

Srácok! Melyiküknek szép a szeme? (képpel)

Figyelt kérdés

Ugye mindig mondjátok, hogy a szép szem fontosnagyon fontos egy lánynál. De én nem tudom eldönteni, hogy melyik szép, és melyik nem. Fontos a színe? A nagysága? Az alakja? Vagy valamelyik csak egyszerűen szép?

Itt van pár példa:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Melyiküknek szép/gyönyörű a szeme? Úgy értve, hogyha meglátnátok azt a lányt akkor azt gondoljátok, hogy de szép/gyönyörű a szeme.(Ne nézzétek, hogy a lány szép e, most csak azt nézzétek, hogy a szeme az e) Jaj és nem muszáj csak egyet írni mert nem úgy értem a kérdést, hogy melyik a legszebb, hanem hogy melyik a szép ezek közül.

2016. okt. 8. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Az első szem nekem nagyon bejön. Srácként nekem sokan mondják,hogy különleges szemem van és ez a "szexepilem". Csak sajnos elég ritkán találkozni ezzel az árnyalattal. Meg ugye a kék szem hamarabb romlik...
2016. okt. 8. 19:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!:)
2016. okt. 8. 19:22
 3/5 anonim ***** válasza:

A legtöbbnek üres semmitmondó tekintete van, kb mint egy műanyagbabának.. A 3. és a 4. -ben van valami.

Egyébként a szép szem kicsit több mint az hogy milyen alakja és színe van.

A szép szemben van valami több. Ami nem bamba és nem semmilyen.

A szín nálam najdnem mindegy, az egyedüli ami nem tetszik az amilyen az 1. képen van, az ami nem kék, nem zöld, hanem olyan aquamarinként jellmemezném, olyan világos züldes hogy majnem kék. na ez az amitől menekülnék.

2016. okt. 8. 19:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Az a valami a smink:D Amúgy szerintem egyiknek sincs semmit mondó tekintete, de hát mindenkinek más..
2016. okt. 8. 20:06
 5/5 anonim ***** válasza:

"Az a valami a smink:D"

Ezen túl vagyok 5 éves korom óta, ugyanis anyám kozmetikus, és gyakran nála kellett töltenem a délutánt.

Nem az a valami az értelem. Nem mindegy hogy a tekintet mögött ürességet látsz, vagy némi huncutságt, vagy értelmet. Ezt a 3 dolgot semmilyen sminkkel nem tudod megváltoztatni.

2016. okt. 9. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!