Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tehetném szebbé a fejem?

Hogyan tehetném szebbé a fejem?

Figyelt kérdés
15/f vagyok.. nem tetszik eléggé a fejem,, viszont rájöttem arra, ha előrébb tolom az állkapcsom, akkor jól néz ki az arcom, szerintetek ez jó módszer?a fejem megfogja szokni?. úgy tudom, hogy sok sztár is ezt csinálta/ja.

2016. szept. 28. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:
jezus :D told elore nyugodtan biztos jobbb lesz,, :D egy idő után nem fogod tudni mozgatni a fejed mert annyira el fog zsibbadni puszaa :D 19/N
2016. szept. 28. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:
attól biztos jobban fogsz ki nezni :D
2016. szept. 28. 18:59
 3/4 anonim ***** válasza:
te jó ég XD most már jó kedvem van :DDD
2016. szept. 28. 19:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ne ezt a módszert használd. Nekem is úgy tűnt ennyi idősen, hogy az állam kitolásával mintha jobban néznék ki, olyan kis satnya voltam amúgy. Persze, mert egy 15 éveshez képest máris érettebbnek tűnik az ember. És úgy maradt az állam, szóval igen, megszokja a fejed! Nekem semmi bajom nem volt vele, csak néhányan tettek miatta megjegyzést, amit nem is értettem, annyira megszoktam már úgy előretolva. 19 évesen jöttem rá, hogy azért furcsán nézek ki ezzel a fejtartással, mint amikor Marlon Brando szája ki van tömve a Keresztapában. Úgyhogy elkezdtem visszaszoktatni, de irdatlan nehéz volt. Egyszerűen az izmaim egy adott helyzethez voltak szokva, és eleinte teljesen be kellett húznom az államat, hogy visszafogjam. (Az is legalább olyan bizarr volt, mint az előretolt helyzet) Aztán pár év alatt talán sikerült kialakítanom egy rendes nézést. De még ma is sokszor van olyan helyzet, hogy hirtelen nem tudom hogy "jól nézek-e". Úgyhogy szerintem hagyjad ezt, a természet elvégezte a munkáját...

De hogy valamit segítsek is, ha a tartásod -nem arc, test!- jó, egyenesen nézel, szerintem baj nem lehet. + most még kamasz vagy, még sokat változol.

2016. szept. 30. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!