Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, srácok! Nektek egy ilyen alak még sexy?
Figyelt kérdés
Szerintetek nem túl kicsik a mellek? Esetleg a pociból még nem túl sok?
(Nem én vagyok a képen.)
2017. jún. 5. 19:32
31/46 anonim válasza:
Te egy utolsó mocsadék vagy kérdező!
32/46 A kérdező kommentje:
#27 Jó elbagatelizáltam, ez jogos. Viszont amit itt löknek, hogy időzített bomba, bármikor meghalhat... Erős tulzás...
2017. jún. 5. 20:05
33/46 A kérdező kommentje:
#31 Miért is? Indoklás nincs? Primitív majom...
2017. jún. 5. 20:06
34/46 anonim válasza:
#26 vagyok.. látod nem illettem jelzőkkel azt ami neked tetszik, igy is lehet kommunikálni..
viszont egyetértek abban h nagyon buta és elfogult vagy, buta azért mert a cukorbetegség szted nem komoly, elfogult meg azért mert ha neked a képen látható hölgy jön be akk másnak is kötelezően ez az alap, nem lehet másképp.. pedig de lehet, kb egyedül vagy azzal h neked ez tetszik, fogadd el.
35/46 anonim válasza:
De, bizony az. nézz utána: atherosclerosis, AMI, és máris megkapod a választ.
36/46 A kérdező kommentje:
#34 Nem írtam, hogy másnak is be kell, hogy tetszen... Sőt! Viszont normálisan is lehet közölni. A cukorbetegség meg hiba volt...
2017. jún. 5. 20:09
37/46 anonim válasza:
de akk miért sértődsz meg ha valakinek nem tetszik és ezt a tudomásodra hozza? a hogyan az most nem lényeg
38/46 anonim válasza:
Szeretem az olyan csajokat akin van némi fogni való, de ez már nekem is sok, legyen azért nőiesebb egy lány. De biztos vagyok hogy vannak férfiak akiknek az ilyen test jön be.
40/46 anonim válasza:
Én kövér vagyok,80kg és 155cm.
Kérdező,engem is sért mikor látom hogy zsírdisznó,malac,bálna,dagadék...stb jelzőkkel illetik a kövér,vagy ducibb lányokat.
De szerintem is túl elhízott a képen lévő lány.
Sokaknak még ő is túl kövér: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!