Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vad gátlástalan férfiak?
Figyelt kérdés
Az a kérdésem, hogy hol lehet találni normális de ugyanakkor határozott férfiakat? Ők csak a domok lehetnek? Már hosszú ideje csak puhány.... fiúkat látok akik még azt se tudják hogy kell jól bánni egy lánnyal csak dugnak 2 percig mint a nyulak és kész vége . Mindenki ilyen csak teszi a nagyot ? Vagy nem haltak ki még az IGAZI férfiak akik uralnak egy nőt és nem dominához járnak tökön rúgásra?2017. jún. 5. 18:36
1/10 anonim 

válasza:

Sokan dolgoznak török kamionsofőrként.Ők szerintem tövig nyomják a gázt a torkodon.
2/10 anonim 

válasza:

Normalis férfit nem tudom de dom férfiakat bizonyos oldalakon találsz!
3/10 anonim 

válasza:

Első, a török kamionsofőr nem egy állás, azok török származású kamionosok...
Na, kedves kérdező, gondolom a tapasztalatlan fiúkra gondolsz, nos, nekik még tapasztalat kell, de ha egyből a lecsóba csapnál keress valami szórakozóhelyet ahol szoktak lenni balhék, keresd meg a legbalhésabb arcú csávót, innét ígérem, hogy ki fogja elégíteni a vágyaid, max. utána dob, de legalább IGAZI férfivel voltál.
5/10 anonim 

válasza:

Talan. Ne a huszoneves fiucskak kozott valogass. Egy negyvenes ferfi mar tudja mia jo neked es neki es birja is a tempot. Ram eddig nem volt panasz, de randizni nem innen viszek anonim csajokat.
6/10 anonim 

válasza:

Dom ferfiakat oldalon sose talalsz meg. Ok azok akik gyorsan elkellnek egy buliban. 22/f. Sok nom volt van tapasztalatom sose voltam papucs. A papucsok ritka idiotak. De noknel is zavaro.
7/10 anonim 

válasza:

Gondolom nehéz lehet találni de sub nőt is!
8/10 anonim 

válasza:

tldr: lusta vagy és elvárod, hogy csak a férfi dolgozzon az ágyban.
9/10 Karesz6969 

válasza:

Nem haltak ki...de kettőn áll a vásár...
10/10 anonim 

válasza:

szeretem én is a domináns férfiakat, de nehéz találni! 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!