Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti miért vagytok fennt?
Figyelt kérdés
Társkeresőkön,olyanon ahol az emberek normális párkapcsolatot keresnek,nem pedig dugást..minek vagytok fennt,ha nektek csak szex kell? Miért hazudtok? Miértnem regiztek inkább szexoldalakra,ha ez kell?2017. jún. 4. 20:50
1/19 anonim 

válasza:

Én nem vagyok fent ilyen oldalakon, de tudtommal szextárskereső nincs, csak ahol pénzért szexpartnert lehet találni. De lehet, hogy tévedek.
Az ismerkedés elején célszerű tisztázni, ki mit akar.
2/19 anonim 

válasza:

Szegény lány,biztos megbántotta valaki,egyébként nem csak mindenkinek a szex kell,és ez nem hazugság,nyilván a szex is fontos de pl: Nekem nagyon fontos még az hogy milyen a nő "belseje" értem itt pl gondolodásra,megértésre stb valamit hogy ha felkelek reggel nekem nem az az első gondolatom hogy hú de meg fogom b"szni ezt a csajt hanem de jó hogy itt a párom,átölelem megcsókolom és adok az élvezetnek,míg össze vagyunk bújva...18/f
3/19 A kérdező kommentje:
Akkor,miért írja valaki,hogy csak komoly kapcsolatot keres,és később egyből a lakásra hív?
2017. jún. 4. 20:58
4/19 anonim 

válasza:

Azért mert lakásra hív nem azt jelenti hogy le akar fektetni(Na jó valószínűleg de) lehet csak nem akar elmászkánli nyilvános helyekre valami miatt,egyébként meg 1 nem kötelező felmenni 2,ha fel is mész nem kötelező lefeküdni vele
Valamint nem tudok férfi társam nevében nyilatkozni de én nem így csinálnám az biztos..$2
5/19 A kérdező kommentje:
2 de még csak nem is látott sose,csak egy képet látott rólam. És egyből képes lakásra hívni? Holott azt sem tudja ki vagyok...
2017. jún. 4. 21:03
6/19 anonim 

válasza:

Feküdj vissza szépen Csipkerózsika, és aludj még. Ha azt gondolod, hogy szex nélkül működhet egy kapcsolat, akkor sürgősen menj el dilidokihoz, mert valami nem stimmel...
7/19 anonim 

válasza:

Én regisztráltam pár oldalra. Gondoltam hátha összeismerkedek egy lánnyal, aki barátnőjelöltem lehet. Erre.
1) vagy senki nem írt vissza
2) volt hogy férfiak írtak rám.
9/19 A kérdező kommentje:
6 te kajak nem érted amit írok??!!
2017. jún. 4. 21:20
10/19 A kérdező kommentje:
7 kit érdekel a nyomorod?
2017. jún. 4. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!