Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti miért vagytok fennt?
Figyelt kérdés
Társkeresőkön,olyanon ahol az emberek normális párkapcsolatot keresnek,nem pedig dugást..minek vagytok fennt,ha nektek csak szex kell? Miért hazudtok? Miértnem regiztek inkább szexoldalakra,ha ez kell?2017. jún. 4. 20:50
11/19 anonim 

válasza:

Dehogynem, nagyon is. Az a bajod, hogy a pasik szexelni akarnak a nőkkel. Alapjába véve az egész férfi nemet kérdőre vontad a kérdésedben, idézném: "Férfiak! Ti miért vagytok fennt?" - ergo takarodjon minden pasi a társkeresőkről, mert úgyis csak a szex kell nekik. Az a bajom a kérdéseddel, hogy durván általánosítasz már az első sorban.
Eléggé prűd macska lehetsz, ha ilyen a felfogásod... Erre próbáltam utalni az előző válaszomban.
12/19 A kérdező kommentje:
Igen azt gondolom,hogy takarodjon az összes ilyen pasi lefele a társkeresőkről,és menjen szexoldalra,ott hirdesse magát..ne pedig kamuzzon és hülyítsen mást
2017. jún. 4. 21:27
13/19 anonim 

válasza:

Lehet engedned kéne már az egyik kéményseprőnek a bejutást. A kérdés hangvétele és a harcias amazon kommentjeid alapján elég régen lehettél kikormolva... feszültnek érezlek.
14/19 A kérdező kommentje:
Nem leszek az egyéjszakás kis numerája,keressen prostit...
2017. jún. 4. 21:32
15/19 anonim 

válasza:

na a válasz/válaszaid (lásd pl 7 es kommentelőnek a válaszod) meg is érdemeld,hogy csak arra legyél jó valószínűsítem hogy kivülről szép vagy de belül (ahogy ez itt meg is nyilvánul) egy sz@r darab vagy
16/19 anonim 

válasza:

Így-így... tipikus liba. Csak tömésre jó... :P
17/19 anonim 

válasza:

Szerintem az ilyen oldalak tele vannak pénzéhes lotyókkal, gondolom ez az oka.
18/19 anonim 

válasza:

Kérdező, szerintem is szánalmasak az ilyen férfiak.. Viszont tudják hogy a társkeresőn könnyebb ismerkedni, ahogy a lányok is tudják ezt. Lényegében arra akarok kilyukadni, hogy szerintem ők azt gondolják a társkereső = szexpartner kereső, hiszen nem kell annyit dolgoznia a férfinak az ismerkedésben mint amikor személyesen kellene oda enni valakihez.. És a lányok is nyilván ismerkedni akarnak, hiszen regisztráltak.. Ebből pedig össze is áll a kis fejükben a képlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!