Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexre kellek vagy arra sem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexre kellek vagy arra sem?

Figyelt kérdés

írogattam facen egy pasival. a szexet kielemeztük rendesen, volt kép, minden.

pár hónap múlva találka, de nem volt köztünk szex. azt tudni kell, hogy ő nem egyedülálló, és a szexen kívül beszéltünk mindenről, magánélet, munka...nem tizenévesek vagyunk. mindig mondja, hogy szeretne szexelni vele, de amikor lehetett volna, mégsem lett belőle semmi.

szerintetek?

2017. jún. 5. 00:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ez inkább egó.

Tudna még ő nőt szerezni magának ha akarna, de nem akar, mert már van.

Barátok attól még lehettek.

2017. jún. 5. 02:18
 12/20 anonim ***** válasza:
49%
Én mondjuk sosem értettem hogy miért ennyire gerinctelenek az emberek.Az egyik miközben együtt van valakivel aközben akar szexelni mással s aki tudatában van annak hogy a másiknak van valakije, csak azért is szexelni akar vele.
2017. jún. 5. 06:45
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
Te ennyire ostoba vagy??! Mégis mire kellenél neki??! Otthon van az asszony..csak a lyukad kell neki..
2017. jún. 5. 12:37
 14/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!!!

A 13ason kívül mindenki értette :) Mivel írtam, hogy szex nem volt, pedig alkalom lett volna, kedves 13!

2017. jún. 5. 19:56
 15/20 anonim ***** válasza:
45%
14 te meg nem érted a válaszom.Én egy szóval nem írtam ,hogy szexeltetek... csak annnyit,hogy a lyukad kell neki
2017. jún. 5. 19:58
 16/20 A kérdező kommentje:
Ehhhhh, ha az kellett volna neki, akkor kihasználja a helyzetet...
2017. jún. 5. 20:05
 17/20 anonim ***** válasza:
26%

Van élettársam akivel nem jó a kapcsolatunk már. Egszer rámírt egy 21 éves csaj és egy órai beszélgetés után azt akarta h aludjak nála. Sajna akkor beteg voltam és le kellett h mondjam. Pedig jól nézett ki a lány. Azóta is nagyon bánkódok a kimaradt lehetőség miatt. Főleg h ilyen mák hogy a csaj akarjon tőlem valamit szerintem tíz évente egyszer van. Azóta is kerestem igaz csak beszélgetni akartam mert mondta h nem akarna már tőlem semmit mert ha belém esne akkor neki az csak bonyodalom lenne. Szóval bármi lehet a háttérben.

35F

2017. júl. 22. 01:10
 18/20 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem is inkább kerüld el, ne foglalkozz vele.

Ha ott is hagyná a párját, az ilyen hozzáállású férfira nem lehet számítani hosszú távon, veled is bármikor megtehetné.

Barátkozni meg minek akar, azt más fórumokon is megtehetné, meg akkor nem a szex kitárgyalásával kellett volna indítani.

40 éves létére elég komolytalan. :-/

N

2017. júl. 22. 04:40
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
megduglak én irj 40F
2017. júl. 22. 06:46
 20/20 anonim ***** válasza:
És még azt mondják nincs férfi nő között barátság teljesen szex nélkül :D
2017. júl. 30. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!