Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexre kellek vagy arra sem?
írogattam facen egy pasival. a szexet kielemeztük rendesen, volt kép, minden.
pár hónap múlva találka, de nem volt köztünk szex. azt tudni kell, hogy ő nem egyedülálló, és a szexen kívül beszéltünk mindenről, magánélet, munka...nem tizenévesek vagyunk. mindig mondja, hogy szeretne szexelni vele, de amikor lehetett volna, mégsem lett belőle semmi.
szerintetek?
Ez inkább egó.
Tudna még ő nőt szerezni magának ha akarna, de nem akar, mert már van.
Barátok attól még lehettek.
Köszi a válaszokat!!!
A 13ason kívül mindenki értette :) Mivel írtam, hogy szex nem volt, pedig alkalom lett volna, kedves 13!
Van élettársam akivel nem jó a kapcsolatunk már. Egszer rámírt egy 21 éves csaj és egy órai beszélgetés után azt akarta h aludjak nála. Sajna akkor beteg voltam és le kellett h mondjam. Pedig jól nézett ki a lány. Azóta is nagyon bánkódok a kimaradt lehetőség miatt. Főleg h ilyen mák hogy a csaj akarjon tőlem valamit szerintem tíz évente egyszer van. Azóta is kerestem igaz csak beszélgetni akartam mert mondta h nem akarna már tőlem semmit mert ha belém esne akkor neki az csak bonyodalom lenne. Szóval bármi lehet a háttérben.
35F
Szerintem is inkább kerüld el, ne foglalkozz vele.
Ha ott is hagyná a párját, az ilyen hozzáállású férfira nem lehet számítani hosszú távon, veled is bármikor megtehetné.
Barátkozni meg minek akar, azt más fórumokon is megtehetné, meg akkor nem a szex kitárgyalásával kellett volna indítani.
40 éves létére elég komolytalan. :-/
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!