Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy erzem hogy a pasiknak csak a szexre kellek, ugymond csak jatekszer vagyok szamukra?
Figyelt kérdés
eddig ket pasim volt akivel lefekudtem,es ugy ereztem mind keetonel h csak adig voltak velem rendesek amedig meg nem tortent a dolog,utana mar megint bunkok.es a szex se olyan volt ahogy elkepzeltem hanem rovid volt es csak nekik vlt jo.meg tarskereses kozben is fojton feljon a szex.masrol pasi nem is tud velem beszelgetni.miert nem becsul meg senki? :(2017. jún. 2. 11:35
1/18 Ramone válasza:
Mert csak ilyen pasikkal állsz le :) hidd el ha több eszed lenne 5 perc beszélgetés után te is levágnád hogy melyik pasi venne téged komolyan
2/18 Pszi21 válasza:
Rendesen erolkodott a szemem mig elolvastam. xd
3/18 anonim válasza:
Lehet hogy nem is tudsz róla, de a kisugárzásoddal okot adsz rá.
Plusz az sem mindegy hány éves vagy. Mert ha fiatal, akkor minden pasinak csak a szex jár a fejében. :(
Tisztelet a kivételnek.
4/18 A kérdező kommentje:
jo de nekem nincs az a k-rvas kisugarzasom es levagom en aztat h ki az aki komojan venne csak aza baj h van 10000 aki nem es 1 aki igen.
2017. jún. 2. 11:50
5/18 anonim válasza:
Nyugi az összes pasi csak dugni akar.
De amúgy minek fekszel alájuk egyből?? Talán akkor mást is látnának bennned...
6/18 anonim válasza:
Ilyen helyesírással én még szexet sem akatnék tőled. Azért mindennek van határa.
7/18 anonim válasza:
Erről leginkább te tehetsz, vagy úgy is fogalmazhatok, hogy ellene...
8/18 anonim válasza:
Mennyi idő után feküdtél le velük? Én is inkább olyan férfiakra akadok,akiknek ez számít csak, persze nem fekszem alájuk. Keresgélek tovább. Hidd el,nem csak ilyenek vannak annak ellenére,hogy jelentős többségben vannak.
19L
9/18 A kérdező kommentje:
de felre ertetek ense fekszem egybol alajuk hanem csak aztat tapasztalom h egy lanyban csak a szexualitasa ami ertek egy pasi szamara es mas nem az mar nemerdekeli oket h mivan belul a szivebe egy lanynak :(
2017. jún. 2. 13:49
10/18 anonim válasza:
#8-as vagyok
Értem a problémád. Tényleg gyakrabban fordul elő az,amit említesz te is!
2 ilyen pasit kifogtál,de a 3.lehet más lesz :)
Én is ebben reménykedem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!