Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 éves nővérem még szűz. Normális ez? Szerintem nem.
2 udvarlója volt, azok is kb 1 hétig...szex se volt, se csók. Tudom mert itthon él stb...
Normális ez ?
És akkor mi van? Nem való mindenkinek a szex és a párkapcsolat. Én is pont ugyanígy szűz leszek 34 évesen. Ha szeretnéd, elmondom, miért látom magamat így.
23/F
Normális. Vagy nem. Ezt nem neked kell eldöntened!
Egy biztos, én is az leszek, de még 40 vagy 50 évesen is szerintem. Miért? Mert ebben a kifordult és elkorcsosult világban értelmetlen a szexualitásra áldozni egy percet is!
Mind a két nem teljesíthetetlen követelményeket állít fel, és hamis, kifacsart gondolkodású példaképeket követ.
A nőknek a világ minden pénze nem lenne elég egy pasi zsebében. Ha nem 4 karika vagy jobb jel van az autó elején, már csak egy porbafingó lúzer a sofőr.
A férfiaknak meg a csonkollekció plázagebék kellenek, akiknek ha azt mondod fakanál, a konyha helyett az ágyhoz megy, és bepucsít.
Hát köszönöm, ebben a beteg világban nincs értelme csak egy percet is áldozni a drága időmből a másik nemre. Álomvilágban él mind a két nem, és nem is akar felébredni.
Persze mindig van kivétel, csak egyre nehezebb elképzelni is, hogy ezen a területen akad olyan!
29/F
#2, #3, #6 Szánalmasak vagytok.
Kéredző: egyáltalán nem normális, de erre rájöhettél magad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!