Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lassan majdnem 30 vagyok de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan majdnem 30 vagyok de még mindig kis tini pu. K után kajtatok, még nem voltam szűz csajjal, de már szerintem nem is leszek. Tiszta pedofil vagyok már lassan!? Nem gáz kicsit?

Figyelt kérdés
olyan mintha az érzelmi intelligenciám megállt volna olyan 16-18 év körül!
2016. szept. 22. 12:37
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Több esélyed van náluk, mint a huszonéveseknél. Mondjuk szüzet nagyon nehezen fogsz találni.
2016. szept. 22. 12:40
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Te döntöttél úgy, hogy utánuk kajtatsz az érettebb korosztályok helyett, nem? Akkor mos mi is itt a kérdés? Gáznak tartjuk-e a viselkedésed? Igen.
2016. szept. 22. 13:03
 3/10 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem nincs ezzel gond, nem ítélkezhetek feletted.
2016. szept. 22. 13:41
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

Nekem ugyan nem kène szüzlány az biztos.

Nem èrzek magamban annyit hogy holtbiztos azt kapja meg amit elvàr meg amit nyújtanom kéne.

Persze ha ilyen helyzetbe ,,kerülnèk",ami persze kizárt nyilván kihoznám magamból a maxot.

18+nâl nem vagy pedofil.

14+nál se ha közös a megegyezès,legfeljebb gáz.

2016. szept. 22. 14:47
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Szüzet 18 fölött nemigen fogsz találni, alatta már inkább, de az már meglehetősen necces.
2016. szept. 23. 08:10
 6/10 A kérdező kommentje:

Hát szerintem alatta se nagyon, volt egy 16 éves csaj aki azt, mondta, hogy olyan, de később kiderült, hogy kétszer volt már abortuszon :D

Ha férfinál vannak ilyenek akkor a nőknél is kell, hogy legyenek.

2016. szept. 23. 08:16
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

16évesen két abortusz pipálva?

Te hol a faxba ismerkedsz ember?

Nincs melód meg egyéb bajod hogy ennyire ráérsz?

2016. szept. 23. 08:26
 8/10 anonim ***** válasza:
16-18 éves szüzekre vadászol 30 évesen? Gondolom a korodbeliek már rájöttek, hogy valami nem százas nálad. Na várj csak, majd belefutsz remélem egy apatigrisbe, aki kicsit megegyengeti a zacsikáidat, aztán elmegy a kedved a tinip.-k dugásától :D
2016. szept. 23. 20:38
 9/10 anonim válasza:
Ismerek egy 19 éves szűz lányt.
2016. szept. 25. 10:18
 10/10 anonim válasza:
100%
Talán, amikor 16-18 éves voltál gátolt valami, hogy akcióba lendítsd a lompit, s most ez egy űrt hagyott benned, most pótolod, ami kimaradt.
2016. szept. 27. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!