Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Az az érzésem hogy veletek kicseszett a természet. Arra gondolok pl hogy a szülést is nektek kell elviselni, aztán ott a havi baj, az is egy rémálom lehet. Arról nem is beszélve, hogy az orgazmushoz se tudok olyan könnyen eljutni. Illetve a szexben is ti vagyok a passzív felek. Használati cikkek tekintenek benneteket. :)2017. jún. 4. 14:17
1/14 anonim válasza:
Használati cikknek? Ez érdekes gondolkozás lehet.
2/14 anonim válasza:
Hát nekem nem lenne egy nő hasznalati cikk. Egy rbanc esetleg, de annak meg nulla az önbcsülése.
3/14 anonim válasza:
Azt gondolom,hogy gyagya vagy ha így gondolkodol.:)
A mensit mondjuk szívesen átadnám a fiúknak,a többit nem.
A lányok szexualitása,maszturbációja ezerszer jobb,mint a fiúké én így gondolom.Szebbek is vagyunk,és úgy bolondíthatjuk a fiúkat a testünkkel ahogy csak akarjuk.:-)
4/14 anonim válasza:
Én férfiként nem értek egyet...a nők félizgalmi állapotban is lazán szexelnek, gyakran több orgazmusuk van, a szülés biztos nehéz, de a párom szerint a legcsodásabb dolog...nem minden nő passzív, és én dosem tekintettem őket
6/14 anonim válasza:
...egyszerű használati cikknek. Amúgy a nők is megtehetik ezt egy férfival.
8/14 anonim válasza:
5#- ös mi a bajod, fejtsd ki már légyszi!!
9/14 anonim válasza:
Nem. Mivel a ferjemnek egy kincs vagyok, mert o ferfi es nem egy olyan senkihazi mint te, es boldogga tesz. Illetve jo az agyba, igy 2 perc alatt el tudok vele evezni. Es nagyon eros az orgazmuso..
2. Nem fogok gyereket szulni.
3. A menstruaciom total normalis es elvagyok vele, nem gorcsolok
Szoval nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!