Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Latex allergia a nőknél?
Szerintem lehet.
Viszont a helyedben egy hónap múlva elmennék HIV és egyéb vizsgálatokra... (Ennyi idő után lehet kimutatni)
A latexallergia nőknél is jelentkezhet, ha ilyen gondod van akkor ajánlom latexmentes óvszereket (pl.: Skyn) - én is ilyet használok mert allergiás vagyok a latexra.
Ettől függetlenül, tök ismeretlenül egy éppen felszedett csajjal óvszer nélkül dugni merész dolog, én a helyedben nem csinálnék ilyet, sosem lehet tudni hogy hányan mentek át rajta hasonló módon korábban, és hányan közülük hordoznak valamilyen nemi betegséget előidéző fertőzést.
A latex allergia nem kromoszómához kötött, mint például a vérzékenység, nő, férfi egyaránt lehet allergiás. Nemrég találkoztam egy ápolónővel, akinek a gumikesztyűtől tiszta seb volt a keze.
Egyébként én is azt gondolom, hogy ez a leányzó veled is, úgy mindenkivel óvszer nélkül dug, néhány órás ismeretség után. Elég nagy a fertőzés kockázata.
Én is allergiás vagyok a latexre, elég durván!
Mondjuk kicsit fura a csaj, hogy csak így belemegy kalandokba, a fertőzés veszélye eléggé fent áll.
Annyira csak nem marha, hogy egy idegentől gyereket akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!