Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éve vagyok együtt a férjemmel, nem is volt más férfi az életemben, de most megkísértett valaki mitévő legyek?
Figyelt kérdés
A srác nem száll le rólam és nagyon jól néz ki,fiatal,jótestű,cuki..
34 vagyok,a fiú 26,de nagyon izgató :(
2017. jún. 3. 18:35
11/20 A kérdező kommentje:
Gyerek nincs.
2017. jún. 3. 19:08
12/20 anonim válasza:
Minek is lenne gyerek.Az ilyen szajhának csak egy eltartó kell...
13/20 anonim válasza:
Tehát ha jól értem. Válni nem akarsz, a férjed normális, anyagiak rendben. Te mégis másnak tartanád oda, ahelyett, hogy a férjeddel oldanád meg. Bónuszként menjen Ő is mással szexelni. Mi történik, ha jön a következő, aki izgat ilyen téren? Nincs gyerek, mással akarsz szexelni, a férjed is szexeljen mással. Miért nem válsz el?
15/20 A kérdező kommentje:
Persze ribi vagyok,hány évesek vagytok,16?
Dolgozok,jól keresek,nem erről van szó.
2017. jún. 3. 19:55
16/20 anonim válasza:
Idősebb vagyok mint Te, és Én megtettem. Semmi különös gond nem volt a házasságomban, de bebeszéltem Magamnak, hogy más kell. Azóta elvált vagyok, ráadásul nekem a meglhetés is nehézkes. Jól gondold meg!
17/20 anonim válasza:
Mi megbeszéltük előre,jót tett a kiváncsiságnak,és a házasságnak sem ártott.
18/20 anonim válasza:
Meg fogod csalni a férjed. Ez biztos.
19/20 anonim válasza:
Ennyit a fiatalon összejöttünk örökre együtt maradunk dumáról. Rájöttél hogy még nem élted ki magad. A fiatal srác majd jól telever,rájössz hogy jobban qr mint a férjed. Megdöbbentő lesz hogy mással is lehet jó sőt jobb! VÁLÁS.
20/20 anonim válasza:
Ilyen az, amikor szüzén férjhez megy a leányzó, aztán rájön hogy semmit sem élt az életből!
Biztos hogy meg fog dönteni a pasi!
Ha a férjed nem vevő egy nyitásra, akkor bizony válás lesz belőle, mert rájössz, hogy csodálatos dolog a szex!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!