Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van (nak) olyan férfi (ak), aki (k) képesek együtt élni két lánnyal és mindent megtenni nekik, eltartani őket, kiszolgálni minden kényüket kedvüket?
Biztos van, de az a pasi sikhülye :), normi ember nem vágyik ilyenre.
Fiatalon éltünk együtt 3an két lánnyal, de teljesen egyenranguként mondjuk komuna jelleggel , az jó volt mindenkinek.
Én éltem már 2 lánnyal.
Nem gond kettőt kielégíteni. A gond inkább az, hogy ne legyenek egymásra féltékenyek.
De miért kellene eltartani őket? Azért a csajok is dolgozzanak, ne csak én.
persze.
én is ilysemi vagyok de eza "mindent megtenni nekik, eltartani őket, kiszolgálni minden kényüket kedvüket"
rész nincs.
Mert egyrészt melózni kell,másrészt, a feleségem is dolgozik.A lányom meg a lányom,és picurka.
de ha szószerint érted akkor is ez a válaszom. csak épp van valaki aki ezt finanszírozza.tehát valahol van egy pasi aki eltart 2nőt,meg egy pasit...
miért csinálják?-Mert szolgalelküek.
ez miért jó:-Mert submissivek.
mi értelme van?-Ez a jó nekik.
van(nak)olyanok akik erre vágynak?-Igen mert felső 3válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!