Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg van (nak) olyan férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg van (nak) olyan férfi (ak), aki (k) képesek együtt élni két lánnyal és mindent megtenni nekik, eltartani őket, kiszolgálni minden kényüket kedvüket?

Figyelt kérdés
Miért csinálja(ják) ezt? Ez miért jó? Mi értelme van? Van(nak) olyanok akik erre vágynak?

2016. máj. 22. 16:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egynek se tenném meg, nemhogy kettőnek.
2016. máj. 22. 16:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi ezzel a gondod?
2016. máj. 22. 16:29
 3/9 anonim ***** válasza:

Biztos van, de az a pasi sikhülye :), normi ember nem vágyik ilyenre.

Fiatalon éltünk együtt 3an két lánnyal, de teljesen egyenranguként mondjuk komuna jelleggel , az jó volt mindenkinek.

2016. máj. 22. 16:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Én nem tenném. Ha én szeretek valakit, akkor nekem csak ő létezik, nem tudnám, és nem is akarnám megosztani a figyelmem, a törődésem, a gondoskodásom... Csak egynek tudnám ezeket megadni.
2016. máj. 22. 18:44
 5/9 anonim ***** válasza:
biztos, egy lottó főnyeremény után lehet én is kipróblálom ! :)
2016. máj. 22. 18:54
 6/9 anonim ***** válasza:
67%

Én éltem már 2 lánnyal.

Nem gond kettőt kielégíteni. A gond inkább az, hogy ne legyenek egymásra féltékenyek.

De miért kellene eltartani őket? Azért a csajok is dolgozzanak, ne csak én.

2016. máj. 22. 22:02
 7/9 anonim ***** válasza:

persze.

én is ilysemi vagyok de eza "mindent megtenni nekik, eltartani őket, kiszolgálni minden kényüket kedvüket"

rész nincs.

Mert egyrészt melózni kell,másrészt, a feleségem is dolgozik.A lányom meg a lányom,és picurka.

de ha szószerint érted akkor is ez a válaszom. csak épp van valaki aki ezt finanszírozza.tehát valahol van egy pasi aki eltart 2nőt,meg egy pasit...

miért csinálják?-Mert szolgalelküek.

ez miért jó:-Mert submissivek.

mi értelme van?-Ez a jó nekik.

van(nak)olyanok akik erre vágynak?-Igen mert felső 3válasz.

2016. máj. 23. 20:18
 8/9 Joe.38 ***** válasza:
Honnan vetted ezt ? Csak nem megnézted az esti TV1 hiradót? Te elhitted , hogy Magyarorszag olyan jól teljesít , hogy munkabol egy pasi eltart ket nőt ? Ba.s.zki ! Benyelted a Rakosi féle propqgandat ? Itt a munka is gond ebbe az orszagban. Ha meg van azt úgy megfizetik , hogy csak magadnak jut hidegvízre. Persze igenyek és vagyak nem egyformák. De amelyik férfi ma ket nőt eltud tartani azok a nők olyanok is. Azaz igènytelen hajléktalan csövesek. No ott meg kannas bor van nem szex. Hisz egészseg se.
2016. máj. 24. 13:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó én nem feltétlenül Magyarországra gondoltam de amúgy régebben olvastam egy olyan kérdést hogy egy fiú két lányt keres akiknek mindent meg adna és lenne a "szolgájuk"
2016. máj. 24. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!