Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 12 centis pénisszel lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 centis pénisszel lehet olyan pózban szexelni, ahol a lány van alul, hanyatt fekve, és én pedig felette, és úgy szeretkezünk?

Figyelt kérdés

Vagy ezt a pózt csak nagyobb pénisszel lehet?

És még egy kérdés: Az a póz amikor a lány hanyatt, és a fiú pedig oldalán fekszik és úgy csinálják azt a pózt lehet ekkorával?

2017. jún. 2. 17:01
 1/7 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Attól függ mennyire nagy a te hasad és a lány segge.:D Amúgy ha nincs extrém sok egyikből se akkor lehet.:D
2017. jún. 2. 17:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Az elsőre igen azt szerintem még 4 cm-el is lehet ha a csaj szétteszi a lábát rendesen. Hát a másodikra nem tudom nekem 18 körülivel is nehéz úgy mármint bemegy meg minden csak abba a pózba kell a hosszúság v is sztem. Legalábbis nekem úgy nehéz betolni csak max a felét tudom a csajok segge miatt. És egy átlagos csaj seggről beszélek.
2017. jún. 2. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen lehet.23 l
2017. jún. 2. 17:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Vékony testalkatú vagyok, tehát a hasammal nem lesz gond:)
2017. jún. 2. 17:22
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
törvény tiltja
2017. jún. 2. 17:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Előző jól írta, hatályos jogszabály vonatkozik erre, hogy 12 centiméteres pénisszel nem lehet:

-"Olyan pózban szexelni, ahol a lány van alul, hanyatt fekve és valaki pedig felette, és úgy szeretkeznek"

Sajnálom, ne is próbálkozz ezzel minipöpi...

2017. jún. 2. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:

az 1994. évi XXXIV. rendörségi törvénybe van benne

nyiltan be tiltja ezeknek a pózoknak a használatát és a kiszabható minimum is 3-tól 5évig tartó fegyház büntetés.

én nem javasolnám a kámaszutra betiltott fejezeteinek lapozgatását

mert a BTK elég szigorúan tiltja

külön vannak erre képzett ügynökök is akik a férfiakat/nőket erre akarják rá venni és aki hajlamos rá azt azonnal viszik

nem tudhatod hogy párod is nem egy ilyen speciálisan képzett ügynök

én nem kockáztatnék

2017. jún. 2. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!