Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 centis pénisszel lehet olyan pózban szexelni, ahol a lány van alul, hanyatt fekve, és én pedig felette, és úgy szeretkezünk?
Vagy ezt a pózt csak nagyobb pénisszel lehet?
És még egy kérdés: Az a póz amikor a lány hanyatt, és a fiú pedig oldalán fekszik és úgy csinálják azt a pózt lehet ekkorával?
Előző jól írta, hatályos jogszabály vonatkozik erre, hogy 12 centiméteres pénisszel nem lehet:
-"Olyan pózban szexelni, ahol a lány van alul, hanyatt fekve és valaki pedig felette, és úgy szeretkeznek"
Sajnálom, ne is próbálkozz ezzel minipöpi...
az 1994. évi XXXIV. rendörségi törvénybe van benne
nyiltan be tiltja ezeknek a pózoknak a használatát és a kiszabható minimum is 3-tól 5évig tartó fegyház büntetés.
én nem javasolnám a kámaszutra betiltott fejezeteinek lapozgatását
mert a BTK elég szigorúan tiltja
külön vannak erre képzett ügynökök is akik a férfiakat/nőket erre akarják rá venni és aki hajlamos rá azt azonnal viszik
nem tudhatod hogy párod is nem egy ilyen speciálisan képzett ügynök
én nem kockáztatnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!