Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe eshet attól egy nő/lány, ha nem vaginálisan szeretkezünk?
Figyelt kérdés
azaz hátsó, illetve ha lenyeli...2009. júl. 23. 20:11
2/15 anonim válasza:
ha igen, akkor meg gyorsan menj orvoshoz. és mesélj arról hogy esetleg nem ember vagy, hanem van benned valami földönkívüli...
3/15 anonim válasza:
Hogy a pi...ba eshetnél teherbe???? ezer millió ilyen buta kérdés van fent! de ha ilyen abszolút dolgot nem tudsz akkor még ezen ne is törd a fejed,hogy szeretkezz
4/15 anonim válasza:
esetleg ha nagyon durván nyomja neked hátulról, és átszakítja( vlmi módon) a beleidet... bár így nem a terhesség lesz a gondod...
5/15 anonim válasza:
XDDD Ez fájt. Hogy lehetne/lehetnél terhes,ha lenyeli/lenyeled..? De hogyha neki/neked a kaja nem a gyomrába/gyomrodba megy,hanem a méhébe/méhedbe,akkor én kérek elnézést ;)
6/15 anonim válasza:
Persze, hogy lehet. Így születnek a politikusok, ügyvédek és apeh ellenőrök.
7/15 anonim válasza:
Ezen már jót röhögtem...köszi:)
Kb.:1 perce olvastam" lenyeltem, lehetek terhes"..most meg ez:))))))))))))))))
8/15 anonim válasza:
ennyi erővel ha a pasi lenyeli a spermát vagy seggberakják ő is terhes lesz?:D
9/15 anonim válasza:
21:43-nak:nagyon ott vagy!!!!!!tetszett.....
10/15 anonim válasza:
Lehetsz. A bébit pedig 9 hónap múlva kiköpöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!